'Leyla ile Mecnun'un Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu ve Afişi Yayınlandı! | Exxen

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,095
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FldXXr7aEAA1wsi

Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün, senaristliğini Burak Aksak'ın üstlendiği sevilen dizi 'Leyla ile Mecnun'un yeni sezon tarihi belli oldu!

Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant, Köksal Engür ve Deniz Işın’ın başrolünü paylaştığı dizi, 6 Ocak Cuma gününden itibaren izleyici ile buluşmaya devam edecek.

Leyla ile Mecnun, yeni bölümleriyle 6 Ocak Cuma gününden itibaren her cuma sadece Exxen'de!

Oha çok erken be... Bu kadar erken beklemiyordum. Tabi çekimleri çok önce yapılmıştı, bayadır da kurgu aşamasındaydı zaten ama yine de beklediğimden erken geldi. Bu sezona dair set fotoğrafı da oldukça az sayıdaydı. Zaten sezon öyle bir yerde bitti ki... Nasıl bekleyeceğiz bilemiyorum modundaydık ama sezon başlayacak resmen... Ama bir tane bile fragman verilmemesi değişik... Bu tarih kesin mi ya?

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Oha çok erken be... Bu kadar erken beklemiyordum. Tabi çekimleri çok önce yapılmıştı, bayadır da kurgu aşamasındaydı zaten ama yine de beklediğimden erken geldi. Bu sezona dair set fotoğrafı da oldukça az sayıdaydı. Zaten sezon öyle bir yerde bitti ki... Nasıl bekleyeceğiz bilemiyorum modundaydık ama sezon başlayacak resmen... Ama bir tane bile fragman verilmemesi değişik... Bu tarih kesin mi ya?
Kesin. :A Ellerinde bir şey kalmadığından hazır olanı verelim gitsin dediler büyük ihtimalle. :A

Önceki sezonları bir izlim dedim izleyemedim ya yeni sezon geliyor birde

• Güldürdün
Reactions: NES
sezon finalinde bosuna heyecan yaptik, afiste eski Leyla olmadigi icin o ihtimalin umudu bile kalmadi.
Diziyi bu kadar cabuk yayinlamalari iyi mi bilemedim. Darisi Gibi'ye :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
sezon finalinde bosuna heyecan yaptik, afiste eski Leyla olmadigi icin o ihtimalin umudu bile kalmadi.
Diziyi bu kadar cabuk yayinlamalari iyi mi bilemedim. Darisi Gibi'ye :A
Sezon finalinin heyecanı hala aktif bende... O son sahneden sonra yaşanan olaylar her yere çıkabilir... Bu fragmandaki olaylar her türlü kapıya çıkabilir... O yüzden şimdilik afişe veya fragmana bakmaktan ziyade diziyi beklemeyi doğru buluyorum... Onun dışında Leyla olayını zaten ben beklemiyordum, seyirciler niye o beklentiye girdi çözmedim doğrusu... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Çok ani oldu bu geliş. Bu kadar erken beklemiyordum :A Ama Exxen'in elinde Gibi ve Leyla ile Mecnun dışında tutan bir dizi olmadığı için normal karşılıyorum. Gibi de bitince tamamen boşluğa düşüp Leyla ile Mecnun'u erkenden salmaya karar verdiler muhtemelen :A

Sezon finalinin heyecanı hala aktif bende... O son sahneden sonra yaşanan olaylar her yere çıkabilir... Bu fragmandaki olaylar her türlü kapıya çıkabilir... O yüzden şimdilik afişe veya fragmana bakmaktan ziyade diziyi beklemeyi doğru buluyorum... Onun dışında Leyla olayını zaten ben beklemiyordum, seyirciler niye o beklentiye girdi çözmedim doğrusu... :A
Fragmana bakmadim, zamanini bekliyorum :A
Beklentiye girmek normal cünkü cok fazla o sinyali verdiler :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MEnes
Son düzenleme:
  • Üzücü
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Birsen Altuntaş daha önce dediği gibi dizinin yine 6 sezon şeklinde planlandığını yazmış.

Sezon bitti diye exxen üyeliği başlattım hemen yenisi gelmiş şaka gibi. :A

Bu sezonu izlemem Fenerbahçe’nin Avrupa’daki ilerlemesine bağlı. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam