Kuduran sensin Sıla nasıl gözünüzü korkutmuşsa artık. Gerçi Sıla'yı kaliteli dinleyiciler dinler sen de haklısın sevmemen normal.
Ben B dedim.Sen hangilerini beklerdin?
Kız ne hatırlatıyor böyle bitsinOylamada son gün
@Aserat @Özgür @offensive @Tolstoyevski @Araf @xdragxx @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @emreemreu @Yiğitt @Gerekli24 @seyfullXh @soo @MasacRE @ozmoturk @mrt-06 @mesmeso @secquin @-potterhead- @hayret bi şey @xBUGRAx @Alos @YıldırıM @Burak97 @Hobbit @Cervantes @ömer karataş @Ege Bartu @Klaus @Bussy @781Ens @Keith Long @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @Gizmen @Burak97 @HeisenBerg @Jonsnow @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @S.G.A.T. @Mr.At @Forumdash @Polat Şaşmaz @Sylvester @takas @The Barberson @yigit_00 @hasanca @ardaguler54 @Felon @XanTier @DarkLegenD @DiziTv @ozmoturk @Sanalbellek @titreyenadam @Zortlu Fistan @muss ve ilgili herkes
İlk defa ayrıldığımız bir konu oldu bu Sherlock beyciğim… Buray’ı MS’de nasıl iyi temsil ettiysem forum bağrına basmış durumda.Buray forumumuzun yeni Vasat Gençoğlu’su mu? Bu şarkının burada ne işi var…
Sen neden daha oy kullanmadım?İlk defa ayrıldığımız bir konu oldu bu Sherlock beyciğim… Buray’ı MS’de nasıl iyi temsil ettiysem forum bağrına basmış durumda.
sus be, önemli turlarda gerekiyor böyleKız ne hatırlatıyor böyle bitsin
Durum kritik bozma bak edis elenirse @xBUGRAx foruma uğradığı bir gün seni vururSen neden daha oy kullanmadım?
sus be, önemli turlarda gerekiyor böyle
En az 3-5 oy gelmeli daha önceki turları düşünürsek
Buğra foruma uğrayıp oyunu versin o kadar önemliyse eşitlik olursa uzatmaya gideriz ve @serhatt ’ı çağıracağım yedek jürilik görevini üstlenecekDurum kritik bozma bak edis elenirse @xBUGRAx foruma uğradığı bir gün seni vurur
Kız Aserat ne anlar müzikten 😱Buğra foruma uğrayıp oyunu versin o kadar önemliyse eşitlik olursa uzatmaya gideriz ve @serhatt ’ı çağıracağım yedek jürilik görevini üstlenecek
@emreemreu hani sonlarda oy verecektin ?
@Aserat şu etkinliğe bir tane bile oy kullanmadım. Bu kadar yabancı olduğunu düşünmüyorum müziğe.
Her zaman yardıma hazırım canım senin için. Saat-gün söylemen yeterli.Buğra foruma uğrayıp oyunu versin o kadar önemliyse eşitlik olursa uzatmaya gideriz ve @serhatt ’ı çağıracağım yedek jürilik görevini üstlenecek
@emreemreu hani sonlarda oy verecektin ?
@Aserat şu etkinliğe bir tane bile oy kullanmadım. Bu kadar yabancı olduğunu düşünmüyorum müziğe.
Kararsızım çünkü.Sen neden daha oy kullanmadım?
sus be, önemli turlarda gerekiyor böyle
En az 3-5 oy gelmeli daha önceki turları düşünürsek
oylama bir kaç saate kapanır. Gerek kalırsa haber ederimHer zaman yardıma hazırım canım senin için. Saat-gün söylemen yeterli.
Kararını ver artık oylama kapanmadanKararsızım çünkü.
Aaa bu numaralar baba sökmezoylama bir kaç saate kapanır. Gerek kalırsa haber ederim
Kararını ver artık oylama kapanmadan
------
@xemrexxx konudan ayrılamıyor. Heyecandan kalpten gitmese bari
Ne numaraları, her konuya girdiğimde buradasınAaa bu numaralar baba sökmez
Swedenda İnternet kötü demek ki yanlış gösteriyorNe numaraları, her konuya girdiğimde buradasın