2021 Yarı Final | En Favori Şarkı 2021 | Edis - Arıyorum ⚔️ Buray - Alaz Alaz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi şarkı finale yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel rekabetli bir tur oluyor. bi 10-12 oy daha gelme ihtimali var önceki turu düsünürsek :A

Durum kritik bozma bak edis elenirse @xBUGRAx foruma uğradığı bir gün seni vurur :A
Buğra foruma uğrayıp oyunu versin o kadar önemliyse :A eşitlik olursa uzatmaya gideriz ve @serhatt ’ı çağıracağım yedek jürilik görevini üstlenecek :A

@emreemreu hani sonlarda oy verecektin ?
@Aserat şu etkinliğe bir tane bile oy kullanmadım. Bu kadar yabancı olduğunu düşünmüyorum müziğe.

Buğra foruma uğrayıp oyunu versin o kadar önemliyse :A eşitlik olursa uzatmaya gideriz ve @serhatt ’ı çağıracağım yedek jürilik görevini üstlenecek :A

@Aserat şu etkinliğe bir tane bile oy kullanmadım. Bu kadar yabancı olduğunu düşünmüyorum müziğe.
Kız Aserat ne anlar müzikten 😱

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi

Her zaman yardıma hazırım canım senin için. :Z Saat-gün söylemen yeterli.

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Vay be duruma bak sen.. Oy vermeyenlerin oylarının gerçekten çok önemli olduğu anlar gelmiş

• Beğendim
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...