Yürek Çıkmazı'nın Yayın Tarihi Belli Oldu! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20221005_143523-jpg.118969

TRT 1'in Gold Film imzalı merakla beklenen yeni dizisi Yürek Çıkmazı'nın yayın tarihi belli oldu.

Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta'nın paylaştığı, yönetmen koltuğuna Serdar Gözelekli'nin oturduğu dizi, kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü hikayesini konu alıyor.

Yürek Çıkmazı, ilk bölümüyle 1 Kasım Salı 20.00'de TRT 1'de!

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Beklenen gün. Gold Film, TRT 1'de tutturursa şaşırmam. TRT 1'de genelde her şey tutuyor çünkü. :F ATV'de aynı şekilde. :F

Dünya Kupası'na kadar 3-4 bölüm yayınlayıp araya girecek gibi görünüyor. Belli ki diziye çok güveniyorlar ve aradan olumsuz etkilenmeyeceğini düşünüyorlar.

Salı da iyice kızışmaya başladı. Baba'nın sonunu getirebilir.

BBCS'nin bekleneni vermediği, Üç Kız Kardeş'in boşluktan izlendiği salı akşamına ilk hamle yapan TRT oldu. Büyük ihtimalle zirveye oynayacaktır, Alp Navruz da harika gözüküyor. :bhr:

• Beğendim
Reactions: Angelica
Bu dizinin fragmanları çok dikkat çekici. Eğer senaryo iyi olursa Salı zirveye oynar.

Dizinin fragmanları yayınlanmadan önce pek tutacağını düşünmüyordum açıkçası. Ancak yayınlanan her iki fragmanda izleyiciyi ekrana çekecek türden olmuş ve sağlam bir hikayesi var gibi duruyor. Salı günü yayınlanan dizilerin durumunu da hesaba katınca rahatça zirveye oynar ve zamanla +10 reyting alabilir gibi geldi bana.