Ben Gri'nin Afişi Yayınlandı, Yayın Tarihi Belli Oldu! | Disney+ Türkiye

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,696
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FfakHBSWQAMdnWo

Disney+ Türkiye'nin merakla beklenen OGM Pictures imzalı yeni dizisi 'Ben Gri'nin afişi yayınlandı ve yayın tarihi belli oldu.

Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in üstlendiği, kadrosunda; Timuçin Esen, Ebru Özkan, Alican Yücesoy, İlayda Akdoğan, Buçe Buse Kahraman, Mücahit Koçak, Onur Bilge, Selin Kahraman ve Daniel Koray Özsoy'un yer aldığı dizinin yayın tarihi belli oldu.

8 bölümden oluşan, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı; başarılı ve saygın bir avukat olan Fuat’ın hayatının, kızının yaşadığı talihsiz bir olayla değişmesini konu alan dizi 16 Kasım Çarşamba günü ekran yolculuğuna başlıyor.

Ben Gri, ilk bölümüyle 16 Kasım Çarşamba günü 10.00'da tüm dünyayla aynı anda Disney+'ta!

Son düzenleme:
Disney'den ciddi anlamda umutlu olduğum ilk dizi. Banu Kiremitçi'nin kalemine, Taylan kardeşlerin rejişine, Timuçin Esen-Ebru Özkan gücüne güveniyorum. :Z

Bu arada konuda Disney+ Türkiye yazıyor ama tüm dünyayla aynı anda yayınlanacakmış.

Ben Gri değilde sadede Gri daha güzel geliyordu kulağa bakalım nasıl oalcak

Platformun en eli yüzü düzgün işi olmaya aday. Yolu açık olsun.

Disney'den ciddi anlamda umutlu olduğum ilk dizi. Banu Kiremitçi'nin kalemine, Taylan kardeşlerin rejişine, Timuçin Esen-Ebru Özkan gücüne güveniyorum. :Z

Bu arada konuda Disney+ Türkiye yazıyor ama tüm dünyayla aynı anda yayınlanacakmış.
Bütün disney projeleri dünyayla aynı anda yayınlanmalıydı en başında bence aynı netflix gibi...

Ben Gri dizisinin konusu açıldı mı yorum yapmak istiyordum ?