Cemal Toktaş 'Cennet'in Çocukları' Dizisinde! | TRT 1

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
3214846_5d787b36ece8a483a89aad32ad9f6d0c.jpg

TRT 1'in iddialı dizisi Cennet'in Çocukları'na yeni oyuncu!

Yapımcılığını Gold Film'in, yönetmenliğini Serdar Gözelekli'nin üstlendiği, başrollerini Ayça Bingöl (Cennet), Alp Navruz (Halil), İrem Helvacıoğlu (Zeynep), Bihter Dinçel (Birsen), Dilara Aksüyek (Feride) ve Mesut Akusta'nın (Yılmaz) paylaştığı yapımın kadrosuna başarılı oyuncu Cemal Toktaş (Birsen'in eşi) da dahil oldu.

Cennet'in Çocukları, yakında TRT 1'de başlıyor!

Kaynak: Birsen A.

Bu ara yeniden Böyle Bitmesine bakmaya başladım. İzlenecek birşey yoksa ve birşey izlemek istiyorsam bu diziye bakıyorum arada. Unutmuşum baya ve izlenmesi zevkli.
Daha dün Google’dan araştırma yaparken bugün dizi haberi gelmesi güzel tesadüf ve ben dün Nergis Öztürk ile evli olduklarını öğrendim. Demek ki o dizide tanıştılar.

• Beğendim
Reactions: Aserat and Angelica
Bu ara yeniden Böyle Bitmesine bakmaya başladım. İzlenecek birşey yoksa ve birşey izlemek istiyorsam bu diziye bakıyorum arada. Unutmuşum baya ve izlenmesi zevkli.
Daha dün Google’dan araştırma yaparken bugün dizi haberi gelmesi güzel tesadüf ve ben dün Nergis Öztürk ile evli olduklarını öğrendim. Demek ki o dizide tanıştılar.

Evet cnm orda tanışıp evlenmişlerdi Cemal Toktaş harika bir oyuncu ben beğenirim oyunculuğunu

• Beğendim
Reactions: Dosi
Meryem'den beri nefret ederim bu adamdan oyunculuğu her ne kadar iyi olsa da sevemiyorum. Dizinin ikinci falsosou.

Kadro güzel oldu. Bu arada adam sırf her iyi oyuncunun yaptığını yapıp kötü karakterden nefret ettirdiği için falso olarak görmek de ilginç kafa. :A

Herkes kendi kafasının ilginçliğine baksın. :Z

Her lafın içine sızmaya ne meraklısınız.

Bu dizinin tutmayacağı çok belli. Ayça Bingöl adına üzüldüm, daha iyi bir projede görmek isterdim kendisini.