Telefondan bir video çektim de konuya atmak istedim, atamadım.Seneye çok kötü durumdayız bari bu sene biraz toparlayalım
Telefondan bir video çektim de konuya atmak istedim, atamadım.Seneye çok kötü durumdayız bari bu sene biraz toparlayalım
Lan yine mi sıra düştük. İsrail 2 takımı varken o kadar puanı nasıl topladı vay arkadaş
Buyur hesaplaLan yine mi sıra düştük. İsrail 2 takımı varken o kadar puanı nasıl topladı vay arkadaş
4 teams | 10 | 6 | 4 | 0 | 0 | 0 | 4 | 17.0 | 4.250 | ||
4 | Maccabi Haifa | CL | 3 | 2 | 1 | 0 | 0 | 0 | 4 | 8.0 | not out |
10 | Hapoel Beer-Sheva | ECL | 4 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 5.0 | not out |
71 | Maccabi Tel-Aviv | ECL | 3 | 1 | 2 | 0 | 0 | 0 | 0 | 3.5 | |
168 | Maccabi Netanya | ECL | 0 | 1 | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0.5 |
Cup | qW | qD |
İşlerine geldi mi de hedefimiz Avrupa diyorlar...İlk 10, hatta ilk 7 zorlamamız gerekirken ilk 20 dışındayız. Teşekkürler Abdullah Avcı ve onun zihniyetindeki Anadolu hocaları...
Hedef Ağustos - Eylül gibi 1-2 ay Avrupa turu yapıp dönmek.İşlerine geldi mi de hedefimiz Avrupa diyorlar...
O dediğin UEFA Kupasını kazandığımız 2000 ler dönemiydi . Evet oralardaydık fakat arkamızdaki ülkelerin (Hollanda Ukrayna ,Avusturya ) yükselişlerine cevap veremedik...Hedef Ağustos - Eylül gibi 1-2 ay Avrupa turu yapıp dönmek.
Eskiden Denizlispor'un Gençlerbirliği'nin Avrupa maçlarını bile heyecanla beklerdik. Çok geriye gitmeye gerek yok daha 3 yıl önce bile ilk 10 içindeymişiz. Geçmişte 7. sırayı gördüğümüz dönem de varmış...
İsrailden bir takım şampiyonlar ligine gitti ondan iyi puan geldi galiba
Evet , yoldaşım @MasacRE nasıl bu kadar puan topladılar sorusuna görselli yanıt verdim.İsrailden bir takım şampiyonlar ligine gitti ondan iyi puan geldi galiba
Bizim şimdi baktım da 20/21 senesi nasıl bu kadar rezalet bu puanı alan bir yılda ülke yok bu listedekiler arasında.Ekli dosyayı görüntüle 118749
Grupların ilk haftası , genelde 7.hafta ( 2 G ,1 B , 1 M) 1000 puan
@Keith Long @Gerekli24 @MasacRE @bazinga @Yakamoz-Asi @Araf @Doğan @DarkLegenD @mesmeso @emreemreu @S.G.A.T. @The_Erinch @Felon @Sherlock @xdragxx @Angelica @dosimosi @Tolstoyevski @MEnes @Maskeli Fedai
Rezalet sezonun puan çizelgesi.Bizim şimdi baktım da 20/21 senesi nasıl bu kadar rezalet bu puanı alan bir yılda ülke yok bu listedekiler arasında.
Avrupa'da oynayan bütün Türk takımlarının, ligi boş verip Avrupa kupalarındaki performanslarını maksimize edecekleri bir KHK çıkarılmalı. Gelecek sezon lig şampiyonu olan takımımız 3 ön eleme maçı oynayacak Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için ve bu 3 maçı da geçerek Şampiyonlar Ligi'ne kalabilen bir Türk takımımız yok geçmişimizde bildiğim kadarıyla.Bu sezona kısmen iyi başlangıç yaptık. Abdullah Avcı gibi Avrupa düşmanı hocaların kulüp yönetmesi de yasaklanırsa ülke futbolu çok daha iyi noktalara gelebilir.
Artık aslında ligdeki gelir paylarının çok düşmesiyle Avrupa gelirleri aşırı önemli hale geldi. Kulüplerin bunu da düşünerek Avrupa maçlarındaki her maça mutlak galibiyet hedefiyle çıkması gerekiyor. Tabii mali yapıyı ne kadar önemsiyor kulüpler o da ayrı konu. Ne de olsa devlet ihtiyaç olursa borçları siliyor...
@bazinga , yoldaşım eksik bilgi verdi 4 ön elemede ihtimaller arasında...Avrupa'da oynayan bütün Türk takımlarının, ligi boş verip Avrupa kupalarındaki performanslarını maksimize edecekleri bir KHK çıkarılmalı. Gelecek sezon lig şampiyonu olan takımımız 3 ön eleme maçı oynayacak Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için ve bu 3 maçı da geçerek Şampiyonlar Ligi'ne kalabilen bir Türk takımımız yok geçmişimizde bildiğim kadarıyla.
Şampiyonlar Ligi'ne katılamadıktan sonra da lig şampiyonu olmanın, lig ikincisi olmaktan farkı yok. Güncel dolar kuru üzerinden hesaplandığı zaman lig şampiyonunun aldığı para, 1 futbolcusunun maaşını falan karşılayabiliyor ancak. Buna rağmen Abdullah Avcı gibi teknik direktörler hala Avrupa kupalarında berbat performanslar sergiliyorlar, oraya gerek önemi vermiyorlar. Üstelik karşıdaki rakip gerek bütçe gerek seviye olarak çok daha geride Trabzonspor'dan. Bu kafa ile daha çok geriye gideriz...