Konusunu açtım, bakabilirsin. Normalde açmayacaktım spoi vermemek adına ama Onur Ünlü ve Osman Sonant 'da paylaşmış, o yüzden konuyu açtım.Olay ne? Çabukkkkkk söyle.
Konusunu açtım, bakabilirsin. Normalde açmayacaktım spoi vermemek adına ama Onur Ünlü ve Osman Sonant 'da paylaşmış, o yüzden konuyu açtım.Olay ne? Çabukkkkkk söyle.
Eee adam haliyle senaryoyu unutmuştur yani aradan 8 yıl geçti toplaması uzun sürmedi hemen topladı ve tam gaz ilerleme yolundalar yeni sezon Mayıs ayının ilk haftasında yayında olacak dediler bakalım nasıl olacak yeni sezon 😁İlk sezondan daha iyi bir sezondu. Başlangıçta biraz sıktı ama özellikle 3. bölüm sonrası eski tadı almaya başladım. 8. bölümdeki dram dozuna bayıldım. Özlediğim L&M tadını verdi o bölüm bana. Sezon içinde oyuncular eski tiplemelerini yakalamış gibiydiler.
10. bölüm tam bir L&M sezon finaliydi. Her şeyden yeteri miktarda koymuşlar. Absürtlükten drama geçen o sert sahneleri baya özlemişim. 2. sezon finalinde İskender yere yığılmış ertesi sezon Erdal yanına gitmişti şimdi tam tersi olacak diye umuyorum.
Deniz Işın cidden çok güzel bir kız ve yeterli de bir oyuncu ama ben hâlâ ondan Leyla havası alamıyorum. Hazır Mecnun 4 Leyla arasından ilk ve gerçek Leyla'nın bahsini açmışken bir sürpriz gelmez mi diye bekliyorum ama bu sadece hayal olur. Ezgi Asaroğlu bence asla ve haklı olarak diziye geri dönmez.
Burak Aksak kendine gelmiş. İlk sezonda diziyi unutmuş gibi bir hali vardı ama bu sezon formuna geri dönmüş. İlerisi için beni heyecanlandırdı. Kalan 4 sezonda her şeyi rayına oturtup bize ve kendine hak ettiği finali yapar umarım.
Arkadaş yakında yakında yakında ne zaman yakında... Artık bize bir tarih verin daaa...
Uuu beybi.
Umarım ingilterede çekersiniz @MEnesArkadaş yakında yakında yakında ne zaman yakında... Artık bize bir tarih verin daaa...
Nurten 'in ayrılmasına neden sevindin ?Arkadaş yakında yakında yakında ne zaman yakında... Artık bize bir tarih verin daaa...
Sinirlerim bozuldu exxendeki sihirli annem bitti buğra özmuldur yazamaz iki derede bir arada kalırNurten 'in ayrılmasına neden sevindin ?
Sevindiğimi nerede yazdım ki, ayrılma konusunda senaryo gereğidir çok da bir şey değişmeyecektir yazdım...Nurten 'in ayrılmasına neden sevindin ?
Sevindiğimi nerede yazdım ki, ayrılma konusunda senaryo gereğidir çok da bir şey değişmeyecektir yazdım...
👆👆👆Ben de korkarak girdim konuya... Neyse ki korktuğum ayrılıklardan birisi olmadı... Bu 2 sezonda Erdal ile komik ve ilginç sahneleri vardı... Senaryo gereği bir ayrılık olduğunu ve Erdal Bakkal'ın karakter gelişiminde üst düzey drama sahneleriyle işleneceğini düşünüyorum bu ayrılığın. O yüzden bir mahsuru yok artık bence ayrılmasının..
Ulan burada sevindiğim nerede yazıyor... Ve izlediğim onlarca dizide yüzlerce ayrılığa şahit oldum. Eğer senaryo bunu gerektiriyorsa ayrılır... Bu önemli değil... Sanat eserlerine senaryo ve genel kalite bazlı bakarım ben oyuncu bazlı değil... Tabiii Leyla ile Mecnun özelinde ana 5'li yoksa olmaz o ayrı...Ben izlediğim bir yapımda rolü önemli olsun veya olmasın ayrılığa pek sıcak bakmıyorum...
👆👆👆
Zaten dizi onların üstünden dönmüyor mu?...Ulan burada sevindiğim nerede yazıyor... Ve izlediğim onlarca dizide yüzlerce ayrılığa şahit oldum. Eğer senaryo bunu gerektiriyorsa ayrılır... Bu önemli değil... Sanat eserlerine senaryo ve genel kalite bazlı bakarım ben oyuncu bazlı değil... Tabiii Leyla ile Mecnun özelinde ana 5'li yoksa olmaz o ayrı...
E tabi ki... O yüzden diyoruz ya onlarsız olmaz diye...Zaten dizi onların üstünden dönmüyor mu?...
Mecnun - İsmail Abi- Hırsız Yavuz - Erdal Bakkal - İskender. ... doğru mu ?E tabi ki... O yüzden diyoruz ya onlarsız olmaz diye...