'Kara Tahta' Final Yapıyor! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
20220327_121443-jpg.116282

TRT 1'in izleyici çekmekte zorlanan dizisi 'Kara Tahta' final yapıyor!

Yapımcılığını Üs Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar'ın oturduğu, senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı, başrollerini Furkan Andıç, Miray Daner ve Cengiz Bozkurt'un paylaştığı dizi için final kararı alındı.

Bu hafta 8. bölümü ekrana gelecek olan dizi, 15 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan 10. bölümüyle ekran macerasını sonlandıracak.

Kara Tahta, yeni bölümüyle çarşamba 20.00'de TRT 1'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

TRT bundan düşük alan dizileri devam ettirirdi TRT bile reyting derdine düşmüş :A

Tutmayacağı belli gibiydi bence, ben yaz dizisi olur diye düşünüyordum. Keşke bekleseydi de yazın ekranlara gelseydi, yazık oldu. Tüm ekibin emeklerine sağlık!

Dizi muhtemelen TRT'de olduğu iiçin tutmadı :( oysa güzel diziydi
Bundan 4-5 sene evvel bunu desen anlarım ama son yıllarda TRT atağa kalktı ve birçok projesi çok yüksek reytingler aldı. Yani kanal insanlara ulaşmakta bir sıkıntı çekmiyor artık. Proje iyiyse karşılığını da alıyor.

Son düzenleme:
Şubat-Mart gibi başlayan dizilerden hiçbiri tutmadı. Zaten 2022'de reytingler genel olarak düşükken sezon sonuna doğru yayına giren diziler hiç izleyici çekmiyor.

TRT bundan düşük alan dizileri devam ettirirdi TRT bile reyting derdine düşmüş :A
Artık TRT'nin bareminin en azından 3 reyting olduğunu duydum. Ne kadar doğrudur bilemem ama eskisi gibi 0.80, 1.15 gibi reytingler alan dizileri final yapacak/yapacaktır. Bu bir devlet kanalı adına ne kadar doğru olur orası tartışılır.

Artık TRT'nin bareminin en azından 3 reyting olduğunu duydum. Ne kadar doğrudur bilemem ama eskisi gibi 0.80, 1.15 gibi reytingler alan dizileri final yapacak/yapacaktır. Bu bir devlet kanalı adına ne kadar doğru olur orası tartışılır.

0.80 reytingli diziyi bitirmemek devletin parasını sokağa atmaktır. final yapması da çok çok doğrudur. İstanbul'un sokak kameralarının yayınını yapsalar 0.80'den fazla reyting alır.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Çok doğru bir karar.
0.80 reytingli diziyi bitirmemek devletin parasını sokağa atmaktır. final yapması da çok çok doğrudur. İstanbul'un sokak kameralarının yayınını yapsalar 0.80'den fazla reyting alır.
Çok haklısın.