'Baba' Ne Zaman Sezon Finali Yapıyor? | Show TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
beb6dtr.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi 'Baba' sezon finali yapıyor.

Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Haluk Bilginer'in paylaştığı dizi, 31 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek olan 15. bölümüyle ilk sezonunu noktalayacak.

Baba, sezon finali bölümüyle salı 20.00'de Show TV'de!

Hakim'i anlarım da Baba'ya niye yazık olsun? 😱 Reytingleri gayet iyi, yeni sezonda boş karakterleri çıkarır ve güzel hikaye yazarlarsa yoluna devam eder. :A
Tolga'yı öne çıkarmak için çekişme yaratıyorlar. Oysa aile içi çekişmler olsa dizi daha çok izlettirir kendini. Tabi Haluk Bilginer sürem az olsun demişse o başka.
Final yapılmalıydı, yeni sezonda tutunması zor gibi ki Ekin Atalar bunu da batırmış dediler en son. :A
Bence de final olmalı. Seneye izleyeceğimi sanmıyorum. Boşluğumu doldurdu diyebilirim. :A

Tolga'yı öne çıkarmak için çekişme yaratıyorlar. Oysa aile içi çekişmler olsa dizi daha çok izlettirir kendini. Tabi Haluk Bilginer sürem az olsun demişse o başka.

Bence de final olmalı. Seneye izleyeceğimi sanmıyorum. Boşluğumu doldurdu diyebilirim. :A
Diziyi yazın izleyeceğim, izlemeden bir şey demem doğru olmaz. :A Ama Tolga Sarıtaş sonuçta başrol ve tabi ön planda olacak, diğer oyuncu da kendi istemiş olabilir dediğin gibi. :A

Baba ve Hakim'e resmen yazık oldu başrol seçimlerinden dolayı:T:

Niye yazık olsun 2.sezonu gördü dizi 2.sezonu görmüş diziye yazık oldu demek yanlış ya
------

Tolga başrol tabii ki Tolga ön planda olacak şaka gibi yorumlar yapmışsın ya :D
------

Final olmasını istiyorsan izleme o zaman hayır başarılı bir dizi niye final yapsın gerçekten şaka gibi yorumlar yapmışsın ya :D
------

Keşke başrol olmasaymış:A Foxta başrol oldu da noldu gördük:A

Onun senaryosuna sıkıntı vardı Tolganın suçu yoktu ki :D

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Niye yazık olsun 2.sezonu gördü dizi 2.sezonu görmüş diziye yazık oldu demek yanlış ya
------

Tolga başrol tabii ki Tolga ön planda olacak şaka gibi yorumlar yapmışsın ya :D
------

Final olmasını istiyorsan izleme o zaman hayır başarılı bir dizi niye final yapsın gerçekten şaka gibi yorumlar yapmışsın ya :D
------

Onun senaryosuna sıkıntı vardı Tolganın suçu yoktu ki :D
Evet yazık oldu. Keşke başrol olmasaydı. Zaten 2.sezonu izlemicem diyorum.

İlkkez bir dizide sıkıntı gördün o da Tolga'nın dizisi çıktı:A

Evet yazık oldu. Keşke başrol olmasaydı. Zaten 2.sezonu izlemicem diyorum.

İlkkez bir dizide sıkıntı gördün o da Tolga'nın dizisi çıktı:A

Katılmıyorum ve bu konudaki yorumlarını saçma olduğunu düşünüyorum Tolga bu diziye çok yakıştı bence başrolün onun olması çok iyi oldu bence :D

• Olmamış
Reactions: Forumdash