Yok yasak elma ve survivor yeterli bnm içinKız bu diziyi izleyecek misin? @xemrexxx
Tutarsa yeni Yasak Elma olur bu dizi, o vibe'ı aldım.Yok yasak elma ve survivor yeterli bnm için
Senin gibi olan kız çok itici bir yıldız değilTutarsa yeni Yasak Elma olur bu dizi, o vibe'ı aldım.
Yıldız o ecünnü kadar arsız da değildi.Senin gibi olan kız çok itici bir yıldız değil
Komik adamsınKesin konuşmandan yok mucize yok cart yok curt.
Tarafsız, objektif ve özgür yorumum rahatsız mı ettiAğzını hayra aç be!!!
Başaramamışsın ki dediğin gibi yorumlamayı.Tarafsız, objektif ve özgür yorumum rahatsız mı etti
Oooo hiç aşırı geç 5 bölüm yayınlanıp sezon finali mi yapacak saçmalık. Boş günü dolu kanalın ya da EHHŞ'i reytingleri finale kadar yükselsin diye güne alıp Salıya koyabilirdi
Yazın yayınlansaydı keşke, tutacağını düşünmüyorum bu dizinin...
Aşk Mantık İntikam'ın yerine yine onun kamera arkası ekibinin yer aldığı iş geliyor yabancılık çekmeyeceklerdir. 27 Mayıs'ta final yapar diyorum bekleyip görelim.
Bakalım ne yapacak bence tutacak bu dizi ya
Yayına başlayıp ertesi hafta bayram arası mı verecek? Çok ilginç bi yönetim anlayışı.
Fragmanı yayın tarihli verselermiş ya. Neyse en azından sezon sonuna kadar gider.
Ben yaz dizisi olur sanıyordum O zaman olsaydı şansı vardi şimdi o da yok
FOX bu sezon çok enteresan kararlar alıyor , dehşetle izliyorum
Belliydi zaten. Bence bir Yasak Elma basarisi elde etmek istiyorlar. Yanilmiyorsam Yasak Elmada Mart sonu, Nisan gibi baslamisti. Ayrica entrikali bir ise benziyor. Severiz böyle isleri
Geçen de dediğim gibi yeni diziler en geç martın ilk ve ya ikinci haftası yayına girmeli.
Bu kadar geç tarihlerde dizi başlatmak büyük risk.
Hem de Cuma 😱 3 bölüm veriyorum boşuna yayına bile çıkmasınlar
Yok yasak elma ve survivor yeterli bnm için
Bende Yasak Elma reklama girdiğinde gördüm aradım ama bulamadım fragmanı buraya atacaktım
Hem metres hem de esas eşi öldürüyor 😱
Hayalim.Hem metres hem de esas eşi öldürüyor 😱
20.00'e çekmişler yayın saatini ondan silmişlerŞaşırmış ayol bunlar. 😱
E bir zahmet.20.00'e çekmişler yayın saatini ondan silmişler
Tam seyircinin beğeneceği türden bir iş.İkinci tantıım daha güzel olmuş bayıldım