YS Panayır Şehri 1.Bölüm (Yeni Dizi)

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
30,920
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Panayır Şehri

1.Bölüm

İstanbul

Bir evde iki erkek bir kız yaşıyor

İsimleri Eric ve Serhac kızın adı ise Elsha

Kız mutfağa girip yemek yapacak aynı evde kaldığı iki erkek kıza yemek konusunda yardım ediyor

Başka bir erkek onu tatile götürmek ister onu tatile götürmek isteyen erkeğin adı Panner

Simi adasına orda ev tutar

Erkekler izin verir üçüncü erkek arkadaşıyla

Onlarda güven esastır kıza

raht’ın sevgilisi vardır Saulthtur adı

O 11 yaşındaki kızın sevgilisine aşık olan bir kız

O da 11 yaşında Raht’ın en iyi arkadaşı Sahica Sault’a aşık Halith ise Saultun en iyi arkadaşı

Oda rath’a aşık

Aynı evde kızla kalan iki erkek çiçek alır

Bir anda başka kız gelir öğrenci rezidansına

Alman ve Fransız

Almanın sevgilisi var Fransız’ın yok

İkisi en iyi arkadaş olur

İkiside kızdır

Alman kız sevgilisiyle en iyi arkadaşını tanıştırmak ister

Gelirler beraber yemek yerler

Kız çok güzeldir Fransız kız İçinden keşke benim sevgilim olsa evlenirim ben bu kızla

İçinden geçirir Alman kız eğlence amaçlı zaten çifte vatandaşlığa izin vermiyor Almanya

Fransa veriyor ve İrlandada

Alman kızın ismi Esien Fransız kızın adı Hrley

Erkeğin adıda Carn entricacer

Bir araştırır nasıl arayı bozarım diye

Türkiye’de bir Galatasaray Başkanı olur en iyi arkadaşı fanatik Fenerbahçelidir o da bir kızdır

Ve o Ya onu seçeceksin yada beni karar ver Suna

1.Bölümün sonu
@dosimosi @Angelica @Emre Ozansoy @serhatt @12.Adam @Forumdash @HeisenBerg @Tolstoyevski @xemrexxx @Angelica

Serhac bu sensin @serhatt :A Davut'a David demek gibi ibşey:A
ben erkek erkeği sevgili yapmam ve erkek erkeği birbirine aşık etmem ben iki erkeği aynı kıza aşık ederim hatta süprizden üçüncü çıkarırım aynı kıza aşık olan erkekten @Forumdash @xemrexxx @serhatt
------

@serhatt bu dizinin uyarlamasında erkek erkeğe aşık olan bir erkek yok hepsi kıza aşık oluyor Fair city'den uyardığım için
------

@xemrexxx
------

@12.Adam benden romantik dram

Son düzenleme:
ben erkek erkeği sevgili yapmam ve erkek erkeği birbirine aşık etmem ben iki erkeği aynı kıza aşık ederim hatta süprizden üçüncü çıkarırım aynı kıza aşık olan erkekten @Forumdash @xemrexxx @serhatt
------

@serhatt bu dizinin uyarlamasında erkek erkeğe aşık olan bir erkek yok hepsi kıza aşık oluyor Fair city'den uyardığım için
------

@xemrexxx
------

tamam reyiz sakin ol:X ben de olsam @serhatt ı dizide oynatmam :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
------

------

@xemrexxx
------

Erkek erkeğe yoksa bende yokum.

• Güldürdün
Reactions: Forumdash