'Can Yaman'ın Yeni Dizisinin Detayları Belli Oldu! | Disney+

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,693
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
canyaman_273008414_525621842245472_1643932469119130462_n-696x696.jpg

'Can Yaman'ın yeni dizisinin detayları belli oldu!

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar'ın oturacağı, senaryosunu Kerem Deren'in kaleme aldığı, başrolünde Can Yaman'ın yer alacağı dizinin hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Yaman'a yabancı bir kadın oyuncunun eşlik edeceği dizinin Orhan Yeniaras’ın 'El Turco' romanından uyarlandığı öğrenildi.

Temmuz ayında uyarlanacağı haberi çıkan roman; Osmanlı akıncısı “El Turco”nun, 2. Viyana Kuşatması sonrası İtalya'nın Moena köyüne yerleşmesini ve köyü derebeylere karşı özgürleştirmesini konu ediyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Angelica and Gizmen
Ben bu konuyu nerden hatırlıyorum bir kere daha lafı yapılmıştı galiba. Güzel bir dizi olabilir. Süresi kısa tarih dizisi izlemek keyifli olacaktır. Bir de fatih ve ressamın dizisini çekecekti ay yapım. O da hala aklımda. :D

Ben bu konuyu nerden hatırlıyorum bir kere daha lafı yapılmıştı galiba. Güzel bir dizi olabilir. Süresi kısa tarih dizisi izlemek keyifli olacaktır. Bir de fatih ve ressamın dizisini çekecekti ay yapım. O da hala aklımda. :D
Evet, yazın çıkmıştı ilk haber. Bırakayım linkini:

• Beğendim
Reactions: Angelica and Gizmen
Evet, yazın çıkmıştı haberler. Konuya da linkini eklemiştim ama bırakayım tekrar linkini.
Aa evet şimdi gördüm. Cümleyi yanlış okuyup anladığım için linke basmak aklıma gelmedi teşekkürler :F
------

Bu arada bu tv dizisi mi olacakmış belli mi ?

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy

Bende El Turco ismini nerden duydum diye düşünüyordum haberini görünce hatırladım bakalım nasıl olacak

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy