Bilerek bu şarkıyı seçtim zaten.Rihanna'nın o kadar bildiğim şarkısı arasından hiç dinlemediğimi seçtin yine. Ortalama bir Rihanna şarkısıymış, beğendim.
75
Britney Spears - My Only Wish (This Year)?
Yeni yıla girmeden önce ben de çok dinledim.Bilerek bu şarkıyı seçtim zaten.
Her yıl çalıyor mübarek. 75.
Amy Lee - Broken?
Bu şarkıya 100'ün altında verilen her puan insanlık suçudur...75
Emre Aydın - Belki Bir Gün Özlersin?
Dedi ve BBGÖ'ye 65 verdi zalım.Bu şarkıya 100'ün altında verilen her puan insanlık suçudur...
65
Duman - Seni Kendime Sakladım?
Oyunbozan gibi bir efsaneyi sıradan rock şarkılarla bir tutma.Dedi ve BBGÖ'ye 65 verdi zalım.
90
Magic - Rude?
Oyunbozan'a hit bile diyemezsin. Bence de Belki Bir Gün Özlersin ile karşılaştırmayalım. Kliplerden bahsetmiyorum bile.Oyunbozan gibi bir efsaneyi sıradan rock şarkılarla bir tutma.
65
Petek Dinçöz - Zevksiz?
Oyunbozan Spotify'da Emre Aydın'ın bütün şarkılarından daha fazla dinlenmiş haberin olsun.Oyunbozan'a hit bile diyemezsin. Bence de Belki Bir Gün Özlersin ile karşılaştırmayalım. Kliplerden bahsetmiyorum bile.
40
Zeynep Dizdar - Zehir Gibi?
Sağolsun ergenler şişirmişler. Yayındakları zamanlarına bakarsak söylediğinin tam tersi şeklinde sonuçlanmış.Oyunbozan Spotify'da Emre Aydın'ın bütün şarkılarından daha fazla dinlenmiş haberin olsun.
75
Athena - Arsız Gönül?
Hangisinin kitlesinin daha ergen olduğunu belirtmeye bile gerek yok.Sağolsun ergenler şişirmişler. Yayındakları zamanlarına bakarsak söylediğinin tam tersi şeklinde sonuçlanmış.
85
Tuğba Özerk - Gidesim Geldi?
Aynen. Biri 2006'da çıkmış, diğeri 2012'de.Hangisinin kitlesinin daha ergen olduğunu belirtmeye bile gerek yok.
70
Emre Aydın - Beni Biraz Böyle Hatırla?
Şarkının eski olmasıyla bunun ne ilgisi var?Aynen. Biri 2006'da çıkmış, diğeri 2012'de.
90
Demet Akalın - Bir Anda Sevmiştim?
Çok var. Spotify dinlenmelerinden bile Oyunbozan'ın daha genç kesime hitap ettiği anlaşılıyor.Şarkının eski olmasıyla bunun ne ilgisi var?
65
Maroon 5 - This Love?