Heeee bak onu bilmiyorum o olabilir. Ben az önce izledim zaten... Bulabilirsen merak ettim ben de şimdi bak... Niye en baştan demiyorsun ben de ne var sahnede diye tekrar tekrar izliyorum...------
Yok bu zaten benim izlediğim versiyon. Bu değil.
Hayır sahne bu sahne sadece müzik Aykut hocamın dediği müzik değil, düzeltilmiş versiyonu bu.Hmm, Banktaki sahneyi diyorsun...
BuldumHayır sahne bu sahne sadece müzik Aykut hocamın dediği müzik değil, düzeltilmiş versiyonu bu.
🎷 'dan ud a geçen yer çok doğru bir tespit. @MEnesBuldum
Üstüne edit yapmışlar ama son 5 saniyede belli oluyor. Tüm sahnede şu müzik vardı işte
Oha bu baya baya inanılmaz bariz bir kurgu hatasıymış... 1 saat sonra düzelttiler diyor herkes, demek ki iyi ki bölümü çıktığı gibi izlememişim...Buldum
Üstüne edit yapmışlar ama son 5 saniyede belli oluyor. Tüm sahnede şu müzik vardı işte
Heh işte ondan diyorum tam havaya giricem müzik her şeyi bozuyor diyeOha bu baya baya inanılmaz bariz bir kurgu hatasıymış... 1 saat sonra düzelttiler diyor herkes, demek ki iyi ki bölümü çıktığı gibi izlememişim...
Gerçekten acı verici olurmuş. Ben ilk izlediğimde o müzik olsaydı böyle ağlamazdım büyük ihtimal... Sana hak verdim hocam bu konuda... Tekrar izleyişinde almışsındır ama duyguyu...Heh işte ondan diyorum tam havaya giricem müzik her şeyi bozuyor diye
Aldım tekrar izleyinceGerçekten acı verici olurmuş. Ben ilk izlediğimde o müzik olsaydı böyle ağlamazdım büyük ihtimal... Sana hak verdim hocam bu konuda... Tekrar izleyişinde almışsındır ama duyguyu...
Aldım tekrar izleyince
Erdal Nurten sahnesinde zaten insan bir hoş oluyor. Bir de işin içine İsmail abi girince daha fena oldu...
Okadar çok seviyor ki diziyi yayınladığı an anında izleyip, üstüne tekrar izliyorAldım tekrar izleyince
Erdal Nurten sahnesinde zaten insan bir hoş oluyor. Bir de işin içine İsmail abi girince daha fena oldu...
Dikkat etmemek elde değil ki çok barizdiOkadar çok seviyor ki diziyi yayınladığı an anında izleyip, üstüne tekrar izliyor
Bu arada dikkatinden dolayı tebrikler
Foruma girince yapılacaklar:
2.sezon 8.bölümDiziyi tabii ki izliyorum ama son üç bölümü yorumlamadım. Hatta son iki bölümü televizyona takıp izledim, çok keyifliydi, özellikle sekizinci bölüm. Neyse uzun uzun yorumlamaya üşeniyorum. Yorumlara baktığımızda @xdragxx en iyi bölümlerden birisini yine düşük puan vermiş, oysa en azından 8 üstü olmalıydı. @MEnes kardeşim tabii ki 10/10 vermiş ama @Tolstoyevski de şaşırttı, 9 üstü beklerdim. Neyse arada yorum yaparım belki ama genel yorum olur muhtemelen.
Kuşkusuz... 10/10
Yorumlara baktığımızda @xdragxx en iyi bölümlerden birisini yine düşük puan vermiş, oysa en azından 8 üstü olmalıydı. @MEnes kardeşim tabii ki 10/10 vermiş ama @Tolstoyevski de şaşırttı, 9 üstü beklerdim.
Bir 🎈 ancak bu kadar şişirilebilirdi, yok 20/20… @Maskeli Fedai2.sezon 8.bölüm
10/10 😍
🎈dizilerde bir bu birde Gibi.. Acun abim bunları sardı başımıza..Bir 🎈 ancak bu kadar şişirilebilirdi, yok 20/20… @Maskeli Fedai
Farkında mısın sayın Gs’li dostum iki 🎈’u da aynı tayfa şişiriyor, bunları süreceksin bu ülkeden…🎈dizilerde bir bu birde Gibi.. Acun abim bunları sardı başımıza..
He ya hiç kimsenin gülmediği sahneleri izleyip birbirlerini sıvıyorlar.. Bu ne leşlik be kardeşim..Farkında mısın sayın Gs’li dostum iki 🎈’u da aynı tayfa şişiriyor, bunları süreceksin bu ülkeden…