All of Us Are Dead
Tür: Aksiyon, Dram, Fantastik
Süre: N/A
Yönetmen: N/A
Senaryo: N/A
Oyuncular:
Harrison Xu
Victoria Grace
Darren Keilan
IMDb Linki
Puanlar:
Dizinin Fragmanı:
Diziyle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.
Afişi beni korkuttu, bakmam gibiŞuan Chosen izliyorum 6 bölümlük bilimkurgu dizisi, bitirem buna geçecem, ilk gördüğümde bende film diye düşündüm ama dizi çıktı.. O tarafın zombi dizileri de güzel oluyor, bakacağım 🙃 @Tolstoyevski @Dosi @Gizmen @Araf @Forumdash @Yakamoz-Asi
Bol kanlı, bağrışlı 😁😁Afişi beni korkuttu, bakmam gibi@Tolstoyevski
Şuan Chosen izliyorum 6 bölümlük bilimkurgu dizisi, bitirem buna geçecem, ilk gördüğümde bende film diye düşündüm ama dizi çıktı.. O tarafın zombi dizileri de güzel oluyor, bakacağım 🙃 @Tolstoyevski @Dosi @Gizmen @Araf @Forumdash @Yakamoz-Asi
@Dosi'den bekle, @Tolstoyevski açsın. Ters köşeyi seviyorlar.Chosen içinde @Tolstoyevski bekliyorum 😉
Sende canım gitde şu Çizgi Filmlere oy kullanıver delirtme beniiiiiii
Çok fazla anket varsa ve seçenek çoksa üşeniyorum bazen.Sende canım gitde şu Çizgi Filmlere oy kullanıver delirtme beniiiiiii; gideyim kahvaltı edeyim sonra Choosen ve Zombilere devam
![]()
Ulaaaa Çeyrek Finale geldik... 4 tane grup var ikişerli..Üşengeçlerin kralı @MEnes ilk günden kullandıÇok fazla anket varsa ve seçenek çoksa üşeniyorum bazen.Ayrıca zombi olayı gerçek hayatta da var pandemi yüzünden, zombi misali geziyoruz ortalıkta.
![]()
Ulaaaa Çeyrek Finale geldik... 4 tane grup var ikişerli..Üşengeçlerin kralı @MEnes ilk günden kullandı![]()
SNK'ya yapılan haksızlığı görmezden gelmedim tabi ki ama en azından etkinliğin ana teması çizgi filmler olduğu çok da umursamadan gerekeni yaptım diyelim...@MEnes oylamaya üşenmez ama yazmaya üşenir, öyle de bir huyu var.Sırf AOT var diye başladı ama AOT şimdi yok.
![]()
Netflix'in bu sezon bi kaç tane daha kore dizisi süreceğini söylim şimdiden hazırliğini yapŞuan Chosen izliyorum 6 bölümlük bilimkurgu dizisi, bitirem buna geçecem, ilk gördüğümde bende film diye düşündüm ama dizi çıktı.. O tarafın zombi dizileri de güzel oluyor, bakacağım 🙃 @Tolstoyevski @Dosi @Gizmen @Araf @Forumdash @Yakamoz-Asi
Sonuç olarak @The_Erinch gibi güzide çocuk üyelerimizin çizgi filmleri ön planda.SNK'ya yapılan haksızlığı görmezden gelmedim tabi ki ama en azından etkinliğin ana teması çizgi filmler olduğu çok da umursamadan gerekeni yaptım diyelim...![]()