All of Us Are Dead
Tür: Aksiyon, Dram, Fantastik
Süre: N/A
Yönetmen: N/A
Senaryo: N/A
Oyuncular:
Harrison Xu
Victoria Grace
Darren Keilan
IMDb Linki
Puanlar:
Dizinin Fragmanı:
Diziyle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.
Afişi beni korkuttu, bakmam gibi @TolstoyevskiŞuan Chosen izliyorum 6 bölümlük bilimkurgu dizisi, bitirem buna geçecem, ilk gördüğümde bende film diye düşündüm ama dizi çıktı.. O tarafın zombi dizileri de güzel oluyor, bakacağım 🙃 @Tolstoyevski @Dosi @Gizmen @Araf @Forumdash @Yakamoz-Asi
Bol kanlı, bağrışlı 😁😁Afişi beni korkuttu, bakmam gibi @Tolstoyevski
Şuan Chosen izliyorum 6 bölümlük bilimkurgu dizisi, bitirem buna geçecem, ilk gördüğümde bende film diye düşündüm ama dizi çıktı.. O tarafın zombi dizileri de güzel oluyor, bakacağım 🙃 @Tolstoyevski @Dosi @Gizmen @Araf @Forumdash @Yakamoz-Asi
@Dosi'den bekle, @Tolstoyevski açsın. Ters köşeyi seviyorlar.Chosen içinde @Tolstoyevski bekliyorum 😉
Sende canım gitde şu Çizgi Filmlere oy kullanıver delirtme beniiiiiii ; gideyim kahvaltı edeyim sonra Choosen ve Zombilere devam@Dosi'den bekle, @Tolstoyevski açsın. Ters köşeyi seviyorlar.
Çok fazla anket varsa ve seçenek çoksa üşeniyorum bazen. Ayrıca zombi olayı gerçek hayatta da var pandemi yüzünden, zombi misali geziyoruz ortalıkta. Yani daha fazla izlemeye de gerek yok aslında kurgusal zombileri.Sende canım gitde şu Çizgi Filmlere oy kullanıver delirtme beniiiiiii ; gideyim kahvaltı edeyim sonra Choosen ve Zombilere devam
Ulaaaa Çeyrek Finale geldik... 4 tane grup var ikişerli..Üşengeçlerin kralı @MEnes ilk günden kullandıÇok fazla anket varsa ve seçenek çoksa üşeniyorum bazen. Ayrıca zombi olayı gerçek hayatta da var pandemi yüzünden, zombi misali geziyoruz ortalıkta.
@Tolstoyevski 'nin eli değmiş. Ben pek birşey yapmadım
Ulaaaa Çeyrek Finale geldik... 4 tane grup var ikişerli..Üşengeçlerin kralı @MEnes ilk günden kullandı
SNK'ya yapılan haksızlığı görmezden gelmedim tabi ki ama en azından etkinliğin ana teması çizgi filmler olduğu çok da umursamadan gerekeni yaptım diyelim...@MEnes oylamaya üşenmez ama yazmaya üşenir, öyle de bir huyu var. Sırf AOT var diye başladı ama AOT şimdi yok.
Netflix'in bu sezon bi kaç tane daha kore dizisi süreceğini söylim şimdiden hazırliğini yap Pazartesi ben de bakarim bunaŞuan Chosen izliyorum 6 bölümlük bilimkurgu dizisi, bitirem buna geçecem, ilk gördüğümde bende film diye düşündüm ama dizi çıktı.. O tarafın zombi dizileri de güzel oluyor, bakacağım 🙃 @Tolstoyevski @Dosi @Gizmen @Araf @Forumdash @Yakamoz-Asi
Sonuç olarak @The_Erinch gibi güzide çocuk üyelerimizin çizgi filmleri ön planda.SNK'ya yapılan haksızlığı görmezden gelmedim tabi ki ama en azından etkinliğin ana teması çizgi filmler olduğu çok da umursamadan gerekeni yaptım diyelim...