'Sadakatsiz'de Şok Ayrılık! | Kanal D

Dizinin demirbaşlarındandı bildiğim kadarıyla, geri planda kaldıysa kendisi ayrılmak istemiştir.

Yorumlardan gördüğüm kadarıyla yan kadroya hiç rol yazılmıyormuş e yazmazsan tabi tıkanırsın.
Bu sezonu aşırı kötü... Çoğu kişi geri planda zaten "Ali" sahneleri ile doldu dizi. :A
Son zamanların gelmiş geçmiş en iyi dizisiydi, her şey dozundaydı ama ayarı bir kaçırdı üstüne senaristler de gidince o diziden eser kalmadı resmen. Elinizdeki konu bitecek o belli de neden çizgide ilerlemek varken böyle bir yol seçtiler acaba. Bitse de yerine Medyapım bu seviyelerde bir dizi hazırlasa keşke.
Ben bile izlemem diyordum başta sonradan çok sevdim benim gibi bir izleyiciyi bile kaybettiler. :D @Emre Ozansoy @Alos @Angelica @kerem

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Senaryo tükenince napacaklarını şaşırdılar. Onun yerine Aras'ı çıkarsanıza... :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
  • Güldürdün
Reactions: Carpe Diem
'The Sopranos' uyarlamasından ses çıkmıyor ama hazır buradan çıkıyorken orada başrol oynayabilir. :A Bu diziden de erken kurtarmasına sevindim. :bhr:

Final meselesine gelecek olursak da sezon sonunu beklemeden gelecek hafta bile yapabilirler... Çünkü her bölüm, bir önceki bölümden daha rezalet oluyor. :A

'The Sopranos' uyarlamasından ses çıkmıyor ama hazır buradan çıkıyorken orada başrol oynayabilir. :A Bu diziden de erken kurtarmasına sevindim. :bhr:

Final meselesine gelecek olursak da sezon sonunu beklemeden gelecek hafta bile yapabilirler... Çünkü her bölüm, bir önceki bölümden daha rezalet oluyor. :A
Yazık oldu. :S

Sadakatsiz'in final yapacağına dair sektörde bir haber dolanıyor ancak ne kadar doğrudur bilemiyorum. Dr. Foster'a kıyasla hikaye çoktan bitti aslında.. Senaristler çabalıyor..

Forum İstatistikleri

Konular
173,401
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU