Ben diziyi ilk 2-3 bölüm izleyen biriydim amaBen yetersiz değilim, kaliteden anlayanlar olarak yetersiz kalıyoruz, çoğunluk senin gibi kalite yoksunlarının elinde.
Ben diziyi ilk 2-3 bölüm izleyen biriydim amaBen yetersiz değilim, kaliteden anlayanlar olarak yetersiz kalıyoruz, çoğunluk senin gibi kalite yoksunlarının elinde.
Bu doğru Can yaman bile daha reytingliKıvanç'ın reytingi yok ki.
Gülseren yeni kitap çıkarmışBu dizinin yapılması ile Gülseren Budayıcıoğlunun tüm kitapları bitecek. O yüzden de çok iyi olur, artık istemiyorum aynı tarz ağır diziler.
MÖ vardıKıvanç'ın reytingi yok ki.
MÖ = Milattan ÖnceMö ne cnm inek misin sen
Metreslere eğitim vermiyorum ben aaa Ahmed bayılır eğitim vermeye artık nasıl eğitimler veriyorsa 😡Beni sen ve @Ahmed eğitseniz
Çok güzel eğitimler veriyor bir gün gel de izleMetreslere eğitim vermiyorum ben aaa Ahmed bayılır eğitim vermeye artık nasıl eğitimler veriyorsa 😡
Çok güzel eğitimler veriyor bir gün gel de izle
O da uğursuzluğunu bulaştırmaya yetiyor işte.Ben diziyi ilk 2-3 bölüm izleyen biriydim ama
Metres olucaksa hiç gerek yokKıskanma çalış senin de olur
Asıl sensin uğursuz Uğur'un olsaydı benle ilgilenemzdinO da uğursuzluğunu bulaştırmaya yetiyor işte.
Seninle paran için ilgilendim.Asıl sensin uğursuz Uğur'un olsaydı benle ilgilenemzdin
Çünkü uğurun yoktuSeninle paran için ilgilendim.