'Çok Güzel Hareketler 2'nin Yeni Kanalı Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,696
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
202011251424372537912.jpg

'Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni kanalı belli oldu!

Yapımcılığını BKM Film'in, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yönetmenliğini ise Özge Toprak’ın üstlendiği, geçici olarak Eser Yenerler'in sunumu ile ekrana gelen program geçtiğimiz ay Kanal D'de ekran macerasını sonlandırmıştı.

Başka bir kanalda izleyici ile buluşmaya devam edeceği açıklanan programın yeni adresi Cengiz Semercioğlu'nun haberine göre Star TV oldu.

Çok Güzel Hareketler 2, yeni bölümleriyle yakında Star TV'de!

• Harika
Reactions: Zeyno
Şaşırtmadı. Pazar akşamına dönmesini isterim ama yine Pazartesi akşamları olur.

Star yenilendiği zamanki kalitesini hızlı bir şekilde kaybetti. Bunu ÇGHB için demiyorum. Ama eski çöpçüler kanalına döndü. Kimin istemediği ne varsa Starda. :A

Her iki açıdan da mantıklı bir tercih olmuş. Star'ın reyting eşiği çok yüksek olmadığı için Kanal D'ye kıyasla kafası daha rahat olur.

Başka kanal almazdı zaten.
Star en boş güne koysa bile max 3 falan alır.

Star'ı izleyici gözden çıkardı, TMSF dönemi Show TV gibi. Zaten programın 2. versiyonu bile 109 bölüm olmuş, Güldür Güldür gibi 9 sezon mu çekecekler :A

Pazar dışında iş yapmaz. Kanal D'de bile 2 alıyordu Star'da 1 ancak alır.

Valla yalan yok ben Show TV bekliyordum. Nedenlerini de söylemiştim. Hayırlı olsun. İnşallah Kanal D ekranlarındaki kadar ömrü olabilir.

PuhuTV'de yayınlanır şimdi bu:( Youtube'dan ne güzel skeç skeç izliyordum:T: Ay yapım dizilerine parça parça izin veriyorsa skeçleri de yayınlamasına izin verirler umarım:T:

Sürpriz bir karar olmadı, Star TV adına güzel gelişme olmuş ama Kanal D'de zaten parlak reytingi yoktu. Star'da nasıl oranlar alır orayı bilemiyorum. Umarım yeni kanalı şans getirir ve ilgi görür.