Furkan Andıç ve Miray Daner 'Kara Tahta'da! | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
t25_090720205f9306e6.jpg

miray-1.png

TRT 1'in hazırlık çalışmaları devam eden yeni dizisi 'Kara Tahta'nın başrol oyuncuları belli oldu!

Yapımcılığını ÜS Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar'ın oturacağı, senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı dizinin başrollerini; Furkan Andıç (Atlas) ve Miray Daner (Irmak) paylaşacak.

Ay sonunda çekimleri başlayacak olan dizinin kısaca hikayesi ise şöyle:
Lise yıllarındayken zorbalığa uğrayan Atlas, yıllar sonra matematik öğretmeni olarak kendi okuduğu okula atanır. Eski aşkı Irmak’la yüzleşmek zorunda kalan Atlas’ın dönüşü tesadüf mü tevafuk mu?
Kara Tahta, yakında TRT 1'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Elimi Bırakma'da da Cenk tacize uğrayan arkadaşının öğretmenini dövdüğü için okuldan atılıyordu galiba :A Yine hikayesi okulda başlayan bir Üs Yapım dizisi. Üs Yapım, ATV'den boyunun ölçüsünü aldığı için akıllı davranıp TRT'ye geri dönmüş :F

Ender Mıhlar ve Furkan Andıç yine bir arada, başroller uyumlu. TRT'de olduğu için en az 20 bölüm yayınlanır zaten :)

• Beğendim
Reactions: EmreCan
Ben de geçenlerde düşünüyordum Furkan'ı ekranlarda görsek tekrar diye şaşırdım şimdi :bhr: :Z Irmak ne olarak gelicek diziye :A

Elimi Bırakma'da da Cenk tacize uğrayan arkadaşının öğretmenini dövdüğü için okuldan atılıyordu galiba :A Yine hikayesi okulda başlayan bir Üs Yapım dizisi. Üs Yapım, ATV'den boyunun ölçüsünü aldığı için akıllı davranıp TRT'ye geri dönmüş :F

Ender Mıhlar ve Furkan Andıç yine bir arada, başroller uyumlu. TRT'de olduğu için en az 20 bölüm yayınlanır zaten :)
Aynen, okuldan atılıp Türkiye'ye geliyordu Cenk ve hikaye öyle başlıyordu. İkimizin Sırrı da ilk TRT için planlandı ama sonradan ATV'de yayınlandı. Eğer TRT de yayınlansaydı bir şekilde yine belli bir bölüme kadar devam ederdi.

Miray Daner de Saygı 2'de Ender Mıhlar ile birlikte çalışmıştı. :A

• Beğendim
Reactions: ozmoturk
TRT'nin tüm maşallahlık beyleri bünyesine doldurması hiç hoş değil. :A İzlemeyi düşünmüyorum ama yaz ekranında güzel bir alternatif olabilir.

M.A sayesinde TRT'nin kapısına uğramayacak olan isimler TRT'ye düşüyor:A

Erkek başrol ilgi çekici duruyor, TRT ilk kez içinde kılıç olmayan bir dizi tutturabilir :A

Furkan Andıç'ı özlemiştim, kendisinden uzun zamandır yeni proje haberi gelmeyince yine yaz dizisinde oynar diye düşünmüştüm o yüzden şaşırdım bu habere.

Üs Yapım'ın dizilerini genel olarak sevdiğimden mutlaka şans vereceğim yapımlardan biri ama kadın başrol oyuncu keşke başka bir isim olsaymış. :(