Garanti 200 bölüm sonrası da iyi olur umarım büyük ihtimal zamanım olursa izlerim. Nereden Acun'un oldu o snn?Acun'cum ne yapar ne eder ilk 50 içerisinde yer aldırır bu diziyi.
Garanti 200 bölüm sonrası da iyi olur umarım büyük ihtimal zamanım olursa izlerim. Nereden Acun'un oldu o snn?Acun'cum ne yapar ne eder ilk 50 içerisinde yer aldırır bu diziyi.
Dilara kadroda olduğundan beri...Garanti 200 bölüm sonrası da iyi olur umarım büyük ihtimal zamanım olursa izlerim. Nereden Acun'un oldu o snn?
Dizi final yaptı mı Acun'a soversin herhalde.Dilara kadroda olduğundan beri...
Canım Annem Yayından Kaldırıldı! TV8Dilara kadroda olduğundan beri...
Dizi final yaptı mı Acun'a soversin herhalde.
Bu dizi kalksa bile Survivor var, Barış'ım var.Canım Annem Yayından Kaldırıldı! TV8
Haber konu başlığından sonra bakalım Acum'un olacak mı
Baris'ini da yolcu edicez.Bu dizi kalksa bile Survivor var, Barış'ım var.
O hanzodan da kurtulucaz tez zamanda inşallahBu dizi kalksa bile Survivor var, Barış'ım var.
Survivor Özeti nasıl reytingler alıyor acaba? Belki ona göre bir karar verilir ve Survivor özetsiz başlar. Ama ben nedense Zuhal Topal öncesinde yayınlanacağını düşünüyorum dizinin.19.00 - 20.00 arası iyi olur gibi.
Zuhal'i şu dizi yüzünden yerinden etmesinler deSurvivor Özeti nasıl reytingler alıyor acaba? Belki ona göre bir karar verilir ve Survivor özetsiz başlar. Ama ben nedense Zuhal Topal öncesinde yayınlanacağını düşünüyorum dizinin.
Özet ilk 10'a giriyor o bakımdan bence 20.00 - 20.45 arası özet olmalı.Survivor Özeti nasıl reytingler alıyor acaba? Belki ona göre bir karar verilir ve Survivor özetsiz başlar. Ama ben nedense Zuhal Topal öncesinde yayınlanacağını düşünüyorum dizinin.
İlk defa böyle bir şey görüyorum ama onlarda haklılar tutmayacağı için onlarda hangi saate koysak ilk 100'e ıkına sıkına girer diyorlardır @Emre OzansoySaat vermeden sadece tanıtım verilmesine de anlam veremiyorum.
Daha önce Show TV'nin programının da yayın tarihi açıklandı ama saati açıklannamıştı.İlk defa böyle bir şey görüyorum ama onlarda haklılar tutmayacağı için onlarda hangi saate koysak ilk 100'e ıkına sıkına girer diyorlardır @Emre Ozansoy
Survivor çok iyi reklam kaynağı gerçekten.Daha önce Show TV'nin programının da yayın tarihi açıklandı ama saati açıklannamıştı.
Her gün 6-7 reyting alan Survivor'da reklamları yapılarak gayet güzel çekerler, öyle bir kaygıları olmaz.
😱Daha önce Show TV'nin programının da yayın tarihi açıklandı ama saati açıklannamıştı.
Her gün 6-7 reyting alan Survivor'da reklamları yapılarak gayet güzel çekerler, öyle bir kaygıları olmaz.
Çok beklersin... En az 1 reyting garanti. ✅😱
Sabahtan akşama kadar reklam yapsınlar gene max 0.50 reyting
Kanal 7'de evetÇok beklersin... En az 1 reyting garanti. ✅