Turgay Tanülkü 'Camdaki Kız'da! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,743
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
273083861_429259992220028_3771537694818264423_n.webp.jpg

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız' kadrosuna sürpriz isim!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu, başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ile Cihangir Ceyhan'ın paylaştığı diziye deneyimli oyuncu Turgay Tanülkü dahil oldu.

Son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da yer alan Tanülkü, inzivaya çekilmiş mafya babası Derviş Aslankaya karakterine hayat verecek.

Camdaki Kız, özetsiz yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de Kanal D'de!

inzivaya çekilmiş mafya babası Derviş Aslankaya karakterine hayat verecek.

Ay gerçekten gireceği rol çok saçma. Yine Koroğlu ailesine bir düşman oluşturmaya çalışıyor senaristler.
Şunu anlamadılar ki, izleyici artık dizideki bu tarz konulardan sıkıldı ve Nalan'ın gerçek hikayesine girişi bekliyor.

Ay gerçekten gireceği rol çok saçma. Yine Koroğlu ailesine bir düşman oluşturmaya çalışıyor senaristler.
Şunu anlamadılar ki, izleyici artık dizideki bu tarz konulardan sıkıldı ve Nalan'ın gerçek hikayesine girişi bekliyor.
Nalan'ın gerçek babası yaşıyor mu? Belki o olur. :A

Nalan'ın gerçek babası yaşıyor mu? Belki o olur. :A
Kitapa göre bakarsak Nalandan en fazla 20 yaş büyük olması lazım babasının. Bu olamaz. :A
Çünkü okumak için ablasının evine geldiyinde çok gençmiş ve Nalanın annesi ile (yani kendi yeğeni ile) böyle bir olay yaşamış ve Nalan doğmuş.
Ayrıca babası resim öğretmeni olarak Nalanın hayatına girecek gerçek hikayede.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Kitapa göre bakarsak Nalandan en fazla 20 yaş büyük olması lazım babasının. Bu olamaz. :A
Çünkü okumak için ablasının evine geldiyinde çok gençmiş ve Nalanın annesi ile (yani kendi yeğeni ile) böyle bir olay yaşamış ve Nalan doğmuş.
Ayrıca babası resim öğretmeni olarak Nalanın hayatına girecek gerçek hikayede.
O zaman Leyla Feray'ın karakteri ile bir şeyler olur belki. Sonuçta ressam olarak geliyor o, onun sayesinde de babası ile tanışır vs. :A

• Beğendim
Reactions: Ahmed
Hayri ve Sedat yanında. :A İkisi ile de bağlantılı bir karakter sanırım.
Hayri üstünden gitse konu seyirci daha çok sever bence

• Beğendim
Reactions: Angelica