26 Aralık 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 1 5.6%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

• Yok Böyle Dans (Show)

Oy: 6 33.3%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Bir Ömür Yetmez (Star)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Leyla ile Mecnun (TRT 1)

Oy: 5 27.8%
  • Kurtlar Vadisi Pusu - Tekrar (TNT)

Oy: 3 16.7%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 11.1%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,769
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

SBT reytingleri belli oldu. Bugün SBT gelen tepkiler üzerine çocuk kanallarını listeden çıkardı. Yani artık listenin yarısı TRT Çocuk yapımlarından olmayacak.

Arka Sokaklar iki grupta da zirvenin sahibi oldu.

Yer Gök Aşk 10 reytingi aşan reytinglerine rağmen ikinci olabildi.

Yok Böyle Dans A/B'de iyi giderek 5.olmasına rağmen totalde ancak 20.olabildi.

Bir Ömür Yetmez totalde 93.olurken A/B'de ilginç şekilde ilk 100'de yer almadı! Dizi için zaten final kararı alındığını hatırlatalım.

Sosyal medyanın yıldızı Leyla ile Mecnun reytinglerde parlayamıyor. Dizi A/B'de 51. totalde 65.olabildi. Fakat, çoğu TRT dizisinin böyle olduğunu ve dizinin reyting sıkıntısı olmadığını hatırlatalım...

Son düzenleme:
Yok Böyle Dans'in son kismini izledim kim elendi diye..

Adminim bir kadın tanıdım bu akşam yayınlanmadı haftaya yayınlanacak yerine kurtlar vadisinin tekrarını verdiler

Her zaman ki gibi Leyla İle Mecnun'u izledim çok güzel bir bölümdü hem duygusal hemde komedi yönüyle :smile:

sbt nin reytinglerini çocuklar yaptıgı için 1. arka sokaklar3.arka sokaklar tekrar5.arka sokaklar 3. tekrar :)))25. pepe26.LAURA'NIN YILDIZI27.keloglan28.pepe (bebek pepe)35.ÇUFÇUFLAR DİYARI:)))

[TABLE="class: cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD]51[/TD]
[TD]LEYLA İLE MECNUN[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]1,77[/TD]
[TD]4,78[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Leyla ile mecnun her zamanki gibi çok düşük reyting almış.Bizi şaşırtmadı sağolsun.
Pepe Reiz listede gözükmüyor.
Arka Sokaklar almış başını gitmiş.
Pt1de bana bir dizi lazım. İzleyecek birşey bulamıyorum.

12 Reytingi gördü Arka Sokaklar helal olsun!

Kanıt dizisi geçen hafta Agb'de 6 reyting almasına rağmen burada 3 reyting almıştı ben Agb olsadı 6 reyting yine alırdı diye düşünüyorum ve Yer Gök Aşkın bu kadar Ab'si yüksek olmazdı

[TABLE="class: cms_table, width: 500"][TR][TD]51[/TD][TD]LEYLA İLE MECNUN[/TD][TD]TRT 1[/TD][TD]1,77[/TD][TD]4,78[/TD][/TR][/TABLE]​
Leyla ile mecnun her zamanki gibi çok düşük reyting almış.Bizi şaşırtmadı sağolsun.Pepe Reiz listede gözükmüyor.Arka Sokaklar almış başını gitmiş.Pt1de bana bir dizi lazım. İzleyecek birşey bulamıyorum.
normalde trt4 progrramları çıkarıldıgı için 51. sırada normalde 24 trt çocuk progragmı var leyla ile mecnunda yani 75. sırada

Yer Gök Ask çok çok iyi reyting almis, FOX'un en çok izlenen dizisi :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,557
Son Üye
NeorkGiants