2021 Passing - Film Yorumları

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
113,957
Puanı
1,060
MV5BYTNhOTlmMDYtNWUyMi00Y2E0LThmYmItNGY4ZGI2ZDgwZmI3XkEyXkFqcGdeQXVyMTEyMjM2NDc2._V1_.jpg

Passing

Tür:
Dram
Süre: 98 dakika

Yönetmen: Rebecca Hall
Senaryo: Rebecca Hall, Nella Larsen

Oyuncular:
Tessa Thompson
Ruth Negga
André Holland

IMDb Linki

Puanlar:
IMDb: 6.7/10
Rotten Tomatoes: 90%
Metacritic: 85/100

Filmin Fragmanı:

Filmle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.​

• Beğendim
Reactions: Angelica
Siyah-beyaz çatışmasını iki eski arkadaşın yıllar sonra karşılaşmaları üzerinden anlatan bir filmdi. İzlerken baygınlık geçirten senaryosuna bir de siyah beyaz oluşu eklenince 100 dakika geçmek bilmedi.

2/10

Siyah-beyaz çatışmasını iki eski arkadaşın yıllar sonra karşılaşmaları üzerinden anlatan bir filmdi. İzlerken baygınlık geçirten senaryosuna bir de siyah beyaz oluşu eklenince 100 dakika geçmek bilmedi.

2/10
Bu puanı vermek için mi bana konusunu aç dedin :A
Bakalım @Araf kaç puan verecek.

• Güldürdün
Reactions: Araf and serhatt
Ben hak edene hak ettiğini veriyorum, senin gibi ortalaması yüksek olsun diye bol keseden hak etmediği puanları veremem. :A
Her sevmediğin filme "2 puan" dersen, aynen hak ettiğini vermiş olursun. :A Hani filme dair hiçbir detay da vermiyorsun, "baygınlık geçirtti" mükemmel bir açıklama. :A

@serhatt (Temsili):

mqdefault.jpg

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Her sevmediğin filme "2 puan" dersen, aynen hak ettiğini vermiş olursun. :A Hani filme dair hiçbir detay da vermiyorsun, "baygınlık geçirtti" mükemmel bir açıklama. :A

@serhatt (Temsili):

mqdefault.jpg
Ya her sevmediğim filme 2 verdiğimi nereden uyduruyorsun kanıt var mı elinde? :A

Ne detay vereyim adını bile anmak istemiyorum. :A İki kadın yıllar sonra karşılaşıyorlar bir otel odasına gidiyorlar, kocası geliyor saçma sapan diyaloglar vs. Ondan sonra diğer kadın evine gidiyor bu sefer arkadaşı evine geliyor siyah-beyaz çatışması içeren birkaç konuşma ardından sessizlik vs. ne detayı vericem ben buna. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Ya her sevmediğim filme 2 verdiğimi nereden uyduruyorsun kanıt var mı elinde? :A

Ne detay vereyim adını bile anmak istemiyorum. :A İki kadın yıllar sonra karşılaşıyorlar bir otel odasına gidiyorlar, kocası geliyor saçma sapan diyaloglar vs. Ondan sonra diğer kadın evine gidiyor bu sefer arkadaşı evine geliyor siyah-beyaz çatışması içeren birkaç konuşma ardından sessizlik vs. ne detayı vericem ben buna. :A
Çok gözüme batmaya başladı bu olay da, o yüzden dikkatimi çekti. :A @bazinga bile daha merhametli davranıyor oylarken. Bir filme duygusal bağ kuramadığını söyleyip "2 puan" vermişti. Hatta o filmin adı, "Crouching Tiger, Hidden Dragon" gibi bir şeydi Ang Lee'nin. :A @bazinga mesela bu filme 5 puan vermş, sana göre daha iyi. En azından açıklama da yapıyor uzun uzun. :A

• Güldürdün
Çok gözüme batmaya başladı bu olay da, o yüzden dikkatimi çekti. :A @bazinga bile daha merhametli davranıyor oylarken. Bir filme duygusal bağ kuramadığını söyleyip "2 puan" vermişti. Hatta o filmin adı, "Crouching Tiger, Hidden Dragon" gibi bir şeydi Ang Lee'nin. :A @bazinga mesela bu filme 5 puan vermş, sana göre daha iyi. En azından açıklama da yapıyor uzun uzun. :A
2 verdiğim ya ilk ya da ikinci filmdir bu, nesi gözüne battı pardon?? :A

Sana özel yaptım işte açıklamamı. Ben admin kadar professional değilim. :A

• İlginç
2 verdiğim ya ilk ya da ikinci filmdir bu, nesi gözüne battı pardon?? :A

Sana özel yaptım işte açıklamamı. Ben admin kadar professional değilim. :A
Bu saydığım üçüncü film oldu, belki görmediğim birkaç film daha vardır. :A

@bazinga zaten film gurmesi, bir zahmet profesyonel olsun. Sen Aşk-ı Memnu izleyip Bihter'e ağlarken, o yabancı dizi ve film kültürünü artırıyordu. Bir zahmet olsun yani. :A

• Güldürdün
Bu saydığım üçüncü film oldu, belki görmediğim birkaç film daha vardır. :A

@bazinga zaten film gurmesi, bir zahmet profesyonel olsun. Sen Aşk-ı Memnu izleyip Bihter'e ağlarken, o yabancı dizi ve film kültürünü artırıyordu. Bir zahmet olsun yani. :A
Diğer ikisini göster ben hatırlamıyorum. :A

Herkesin ilgi alanları farklı, ben entrika sever biri olarak dizilere bağımlıyım. :A

• Güldürdün
Diğer ikisini göster ben hatırlamıyorum. :A

Herkesin ilgi alanları farklı, ben entrika sever biri olarak dizilere bağımlıyım. :A
I'm Your Man ve The French Dispatch. Onu da ben söylüyorum, kendisi bilmiyor daha. :A

Entrikalı yabancı diziler izleyebilirsin, o da iyidir, farklılık olsun. :A

• Güldürdün
I'm Your Man ve The French Dispatch. Onu da ben söylüyorum, kendisi bilmiyor daha. :A

Entrikalı yabancı diziler izleyebilirsin, o da iyidir, farklılık olsun. :A
Kötü filmlere sizlerin aksine hak ettikleri üzere düşük puanları yapıştırmaya devam edeceğim. :Z

Ecnebiler ilgimi çekmiyor, yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı. :A

• Güldürdün
Kötü filmlere sizlerin aksine hak ettikleri üzere düşük puanları yapıştırmaya devam edeceğim. :Z

Ecnebiler ilgimi çekmiyor, yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı. :A
O sana göre kötü film işte. Senin filmlerle aran olmadığı için ya da yeni yeni aran olduğu için sıkılıyorsun. :A Entrika olsa bayıla bayıla izlersin. :A

İstediğin tarzda yakınlaşma sahnelerini çeken de ecnebiler bu arada ve halen daha Six Feet Under'a başlamadın. :A

• Güldürdün
O sana göre kötü film işte. Senin filmlerle aran olmadığı için ya da yeni yeni aran olduğu için sıkılıyorsun. :A Entrika olsa bayıla bayıla izlersin. :A

İstediğin tarzda yakınlaşma sahnelerini çeken de ecnebiler bu arada ve halen daha Six Feet Under'a başlamadın. :A
Her film herkese göre aynı olacak diye bir şey mi var? :A Benim 2 verdiğime sen yüksek verirsin senin 2 verdiğine ben yüksek veririm fazla büyütüyorsun. :A

Türk olsun mesafeli olsun. :A Başlamadım, başlayacağım da meçhul. :A

• Güldürdün