Hoşt be, def olsun gitsin mıymıntı.Çıkamaz dediysem çıkamaz.
Senin ne haddine bana hesap sormak![]()
Hoşt be, def olsun gitsin mıymıntı.Çıkamaz dediysem çıkamaz.
Senin ne haddine bana hesap sormak![]()
Hilal'in yeni fekelisi olur artıkBu adam herkese düşman.Belli biri yok.
İlk 2 sezon çok güzeldi. 3'te son yarım sezon saçmaladilar1,2 ve 3.sezonu harikaydı 4.sezon da ortalama yani, ne bekliyorsun sen?Gömme ayıp yazikkkkk.
![]()
Neresi miyminti? Terbiyesiz adam.Hoşt be, def olsun gitsin mıymıntı.![]()
İlk sezon Züleyha'nin çeşme başında saçlarını toplaması, Demir'in onu izlemesi arkada çalan fon büyüledi beni.Hilal'in yeni fekelisi olur artık
İlk 2 sezon çok güzeldi. 3'te son yarım sezon saçmaladilar![]()
Beni de Demir'in pamuk tarlalarının üzerinden ucakla geçmesi anasının da atla gelip oğluna azar atmasıNeresi miyminti? Terbiyesiz adam.
------
İlk sezon Züleyha'nin çeşme başında saçlarını toplaması, Demir'in onu izlemesi arkada çalan fon büyüledi beni.![]()
Ay buna da göz dikmez herhalde bayağı moruk bu.Hilal'in yeni fekelisi olur artık
İlk 2 sezon çok güzeldi. 3'te son yarım sezon saçmaladilar![]()
Yılmaz ile Züleyha uyumu mükemmeldi. Demir babası gibi duruyor.Beni de Demir'in pamuk tarlalarının üzerinden ucakla geçmesi anasının da atla gelip oğluna azar atmasıAnasının oğlu için herşeyi yapması
@Dosi
Belki buzdolabinda çürümeye durmuş armut seviyordur? Ne biliyorsunAy buna da göz dikmez herhalde bayağı moruk bu.![]()
Sana bu sahneyi yaşatırım bak!!!!!Yılmaz ile Züleyha uyumu mükemmeldi. Demir babası gibi duruyor.Demir iyi ki ölmüş.
![]()
Demir'in pislik olduğu sahne... Ayy nasıl tokat atmaya kıydın böyle birine. ;ASana bu sahneyi yaşatırım bak!!!!!
Öyle olsa Yılmaz olmazdı hayatında.Belki buzdolabinda çürümeye durmuş armut seviyordur? Ne biliyorsun
Sana bu sahneyi yaşatırım bak!!!!!
Fragmanlara bakmadım hiç.Dün yayınlamişlar
Ne vurması??? ZÜleyhanin ne mal oldugunu görüyoruz 4.sezondaDemir'in pislik olduğu sahne... Ayy nasıl tokat atmaya kıydın böyle birine. ;A
Yaşasınlar yaaaaaaa.....Ay çok kötü oldu ölümleri. 😱
Tokat attı ondan önce bir yerde.Ne vurması??? ZÜleyhanin ne mal oldugunu görüyoruz 4.sezonda![]()
Artık çok geç.Yaşasınlar yaaaaaaa.....
------
Tokat attı ondan önce bir yerde.dün gibi hatirliyom.
demir daha fenaydı.
Hep snn suçun mutlu musun?Artık çok geç.![]()
Vİdeoyu izlemeye bile gerek yok. FIRLATTIYaşasınlar yaaaaaaa.....
------
Tokat attı ondan önce bir yerde.dün gibi hatirliyom.
demir daha fenaydı.
Çooooooooookk.Hep snn suçun mutlu musun?![]()
Elini kopsun! :SVİdeoyu izlemeye bile gerek yok. FIRLATTI![]()
Şeytan. 😉Çooooooooookk.
Elem keder dolusun resmenElini kopsun! :S
Şeytan. 😉