- Reaksiyon puanı
- 114,140
- Puanı
- 1,060
Yok büyük ihtimalle ben de açsam ezbere 1 derdim bugün biri TS 1 FB 2den diye yazıp yorumlarda da tartışan görmüştüm sosyal medyadaO detayı silmek şart oldu bir dahaki sefere hızlıca açtım zaten. Yukarda Google mesaj bildirimi geldi yakında maç başlıyor mesajı. Öyle öğrendim maç olduğunu. 3. üst üste açışımda galip gelsin artık yeter @Araf
Puan durumu olarak kim öndeyse o 1'de oluyor.Yok büyük ihtimalle ben de açsam ezbere 1 derdim bugün biri TS 1 FB 2den diye yazıp yorumlarda da tartışan görmüştüm sosyal medyada
İzlenmeler öyleyse evet öyle olmalı bence de ama Fenerliler bile izlenmiyorsa artık Feneri bilmemPuan durumu olarak kim öndeyse o 1'de oluyor.
Ama bence saçma senin ekmek yemende büyük pay Fener'inse Fener'i 1'e koyacaksın.
İzlenmeyi boşver dekodere bakacaksınİzlenmeler öyleyse evet öyle olmalı bence de ama Fenerliler bile izlenmiyorsa artık Feneri bilmem
Kaç maçtır kaybeden bir Altay'a yenilmediğimiz kalmıştı, bu akşam onu da yaşayacağız gibi duruyor.
Pozisyon ofsayt var yerine bizim maçta horlamak varKaç maçtır kaybeden bir Altay'a yenilmediğimiz kalmıştı, bu akşam onu da yaşayacağız gibi duruyor.
Galatasaray’ın yanında promosyon Fenerbahçe bedava @Dosi @Gerekli24
Pozisyon ofsaytGol yemiş FB elbet bir gün puan aldıracaksın bana FB
Şu hakemlerin hepsini İrlandaya sürmek lazım
Bende böyle görünüyor :eek. Ama alıntı içinde TW linki yazısı var
TW kendisi silmiştir. Alıntı edince yazı var çünküLaaa benim eklentim nereye gitti 😱😱😱
Bana 1 gol yetiyorTW kendisi silmiştir. Alıntı edince yazı var çünkü
Bu arada 1-1 oldu. Haydi 1 gol daha. Sonra bitsin maç aaa yok yok 2-0 demişim. 3 gol atalım
Bu sefer yapmadı Fener şaşırttı