Fenerbahçe 2 - 1 Altay | Süper Lig 21-22 Sezonu - 22. Hafta Maçı

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,140
Puanı
1,060
son-dakika-fenerbahce-nin-altay-karsisindaki-ilk-14677957_225_amp.jpg

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2021-2022 sezonundaki sıradaki maçına Altay ile çıkıyor.

Saat 20.00'da başlayacak mücadele BEIN SPORS HD2'den yayınlanacak.

Karşılaşmayla ilgili yorumlarınızı bu konu altından yazabilirsiniz.

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
@Dosi Trabzonspor ile çakıştığı için maç Bein Sports 1 değil 2den yayınlanacakmış

• Beğendim
Reactions: Dosi
@Dosi Trabzonspor ile çakıştığı için maç Bein Sports 1 değil 2den yayınlanacakmış
O detayı silmek şart oldu bir dahaki sefere :A hızlıca açtım zaten. Yukarda Google mesaj bildirimi geldi yakında maç başlıyor mesajı. Öyle öğrendim maç olduğunu. 3. üst üste açışımda galip gelsin artık yeter :A @Araf

• Güldürdün
Reactions: Araf and 12.Adam
O detayı silmek şart oldu bir dahaki sefere :A hızlıca açtım zaten. Yukarda Google mesaj bildirimi geldi yakında maç başlıyor mesajı. Öyle öğrendim maç olduğunu. 3. üst üste açışımda galip gelsin artık yeter :A @Araf
Yok büyük ihtimalle ben de açsam ezbere 1 derdim bugün biri TS 1 FB 2den diye yazıp yorumlarda da tartışan görmüştüm sosyal medyada :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yok büyük ihtimalle ben de açsam ezbere 1 derdim bugün biri TS 1 FB 2den diye yazıp yorumlarda da tartışan görmüştüm sosyal medyada :A
Puan durumu olarak kim öndeyse o 1'de oluyor.
Ama bence saçma senin ekmek yemende büyük pay Fener'inse Fener'i 1'e koyacaksın.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24