Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Sonuç olarak Emirhan'a şans verdi ve gol de atmış. Böyle risklerle çıksın takımlar mecburen de olsa, genç oyuncular çıksın ortaya. :A
İşte zaten bu risk değil ondan bahsediyorum :A Risk istese ilerleyen dakikalarda diğer emirhanı Necip aksarken Egeyi görürdük ki bence bunlar bile risk değil çünkü sen zaten kötü oynayan veya oyunc olmayan mevkiye koyuyorsun bunu. :A

İşte zaten bu risk değil ondan bahsediyorum :A Risk istese ilerleyen dakikalarda diğer emirhanı Necip aksarken Egeyi görürdük ki bence bunlar bile risk değil çünkü sen zaten kötü oynayan veya oyunc olmayan mevkiye koyuyorsun bunu. :A
Genç oyuncuyu oynatmak risk değil tabii ama teknik direktörlerin algısı böyle. Bir de genç oyuncu tecrübesizliğe yenildi mi, tamamdır işte. Diğer türlü elbette risk değil, hatta doğru olan da oynaması. :A Mesela bizde Arda Güler başlangıçta oynadı biraz ama şimdi yok. :D

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
O dönem için katılıyorum
------

Milli takım Almanya farklı Türkiye Fenerbahçe çok farklı.
------

Ersun Yanal Anadolu takimlarında gittiği her yere level atlatmış olarak geldi Fenerbahçe'ye hak ediyordu kesin ve hakkını da fazlası ile verdi. Şu an için eski forumundan uzakta ama.
Yes o dönem için diyorum son 20 senede 2 kez şampiyon olan Beşiktaş'a mı ne gelmişti adam.

Evet Demirören'in batırdığı Beşiktaş'a sonra şike olayı sayesinde TFF'ye kaçtı kurtulduk adamdan. Ama bu sefer Türk futbolu yandı gerçi şimdiki de ortada da :A
İrlandadayken Alman kadın teknik direktöre Fenerbahçe’nin maçını seyrettirmiştim Türkiye’nin durumundan bahsettim ingillizce olarak @Gerekli24
------

@xdragxx

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Ben ön yargılı biri değilim hiçbir zaman gelsin 5-10 maç bakalım :A Beşiktaş ölçü değil benim için Beşiktaş'ı zirveye oynatması bile başarıdır :A
Bilic iyi idareci iş yapar bence. Mesela teknik-taktik konusunda Vitor'un net gerisinde bence ama idarecilik, iletişim, liderlikte ondan daha iyi ve bu özellikler değerli bizim ülkede o yüzden ben Bilic'e sıcağım.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Bilic iyi idareci iş yapar bence. Mesela teknik-taktik konusunda Vitor'un net gerisinde bence ama idarecilik, iletişim, liderlikte ondan daha iyi ve bu özellikler değerli bizim ülkede o yüzden ben Bilic'e sıcağım.
Aynen Vitor o konularda çoooooooooook iyiydi.

Screenshot_2022-01-10-18-31-56-03_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

@HeisenBerg'in Vitor Pereira'sı gelmeden önce, @xdragxx'in Slaven Bilic'i gelecekmiş aslında yaz aylarında:
“Çin’den altıncı ayımda ayrılmak istedim. Fenerbahçe ile her konuda anlaştım. O zamanlar Çin’de ne zaman oynanır, oynanır mı bilinmezlik vardı. Ailem gelemiyordu. Futbola gelince her şey çok kötü gitti. Harika bir ilişkim olan başkana gittim ve ayrılmak istediğimi söyledim. Onun hatası değil ama sonunda durum değişti. Kalmamda ısrar etti. Sonuç zorunluluğu olmadan iki yıl kalmamı istedi çünkü stadyum yapıyor, uzun vadeli bir planı var. Üç gün boyunca her öğlen konuştuk ve sonunda sezon sonuna kadar kalacağımı ve elimden geleni yapacağımı söyledim. Ancak sezon bittiğinde, yine ayrılma durumunu konuşmak için anlaştık. Adil olduğumu, istersem Ocak geldiğinde gidebileceğimi kabul etti. Ona buradaki işimi bitirdiğimi hissettiğimi söyledim ve hem insani hem de profesyonel düzeyde tek bir leke bırakmadan ayrıldık.”

@HeisenBerg'in Vitor Pereira'sı gelmeden önce, @xdragxx'in Bilic'i gelecekmiş aslında yaz aylarında:
“Çin’den altıncı ayımda ayrılmak istedim. Fenerbahçe ile her konuda anlaştım. O zamanlar Çin’de ne zaman oynanır, oynanır mı bilinmezlik vardı. Ailem gelemiyordu. Futbola gelince her şey çok kötü gitti. Harika bir ilişkim olan başkana gittim ve ayrılmak istediğimi söyledim. Onun hatası değil ama sonunda durum değişti. Kalmamda ısrar etti. Sonuç zorunluluğu olmadan iki yıl kalmamı istedi çünkü stadyum yapıyor, uzun vadeli bir planı var. Üç gün boyunca her öğlen konuştuk ve sonunda sezon sonuna kadar kalacağımı ve elimden geleni yapacağımı söyledim. Ancak sezon bittiğinde, yine ayrılma durumunu konuşmak için anlaştık. Adil olduğumu, istersem Ocak geldiğinde gidebileceğimi kabul etti. Ona buradaki işimi bitirdiğimi hissettiğimi söyledim ve hem insani hem de profesyonel düzeyde tek bir leke bırakmadan ayrıldık.”
Stephen İreland a gitmişler bilic olmayınca 8 milyon pound istemiş

Ali Koç: "Herkesin bir yoğurt yiyişi var. Kimsenin sorgulamayacağı hoca hedefi varsa, bugünden yarına olmuyor. Zoom'la telefonla bitecek iş değil. Prensipte anlaşır, yüz yüze görüşürüz. İki haftalık süreçte yeni hocamız belli olabilir."

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
Ulan gelecek adam gelir zaten ne değişik bir adam yahu bu :A
Gs Mancini'yi 2 günde getirdi 22222222222222222222222

• Güldürdün
Reactions: Araf
Ali Koç: "Herkesin bir yoğurt yiyişi var. Kimsenin sorgulamayacağı hoca hedefi varsa, bugünden yarına olmuyor. Zoom'la telefonla bitecek iş değil. Prensipte anlaşır, yüz yüze görüşürüz. İki haftalık süreçte yeni hocamız belli olabilir."

@xdragxx, @HeisenBerg, @batuhankaralar, @bazinga, @emreemreu, @Dosi, @12.Adam, @The_Erinch, @eskici ve diğer Fenerbahçe taraftarları.
En son böyle şeyler dediğinde birkaç sene önce sıfır başarıyla kovulan teknik direktörü getirdi. :A Vizyon reyis Zoom'la telefonla falan olmaz diyor. Mektupla, duman göndererek falan getir istersen reyis. :A Bu yoğurt yeme biçimi değil bildiğin yoğurt yiyememe...

• Güldürdün
Ulan gelecek adam gelir zaten ne değişik bir adam yahu bu :A
Gs Mancini'yi 2 günde getirdi 22222222222222222222222
"İki hafta sonra belli olabilir." diyor adam, bu ne demek? :A Beceriksiz olduğunu bu kadar da belli etme be adam! :A Yani iki hafta sonra belli olmayabilir de, onu diyor aynı zamanda. :A Galatasaray, Fatih Terim'le yollarını ayırdı, birkaç gün içinde açıklanır yeni teknik direktör ama bizde o yok işte. İsmail Kartal'ı getir bari, kasma hiç. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx

Hay ben senin yediğin yoğurda... Yoğurdun ekşisin emi...

• Güldürdün