''Kanal D'' 28 Yaşında!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
61c1b4c586b24a07b82b0fc0.jpg

Yayınladığı dizi ve programlarla izleyici ekranlara kilitleyen Kanal D, 28. yaşını kutluyor!

Dizileriyle ve programlarıyla yıllardır adından söz ettiren, reyting rekorları kıran yapımlara imza atan Kanal D, bugün 28. yaşını kutluyor. Bu sezon ''Başrol Sensin'' sloganıyla yola çıkan ve yayınladığı yapımlarla üst sıralarda yer alan Kanal D, yeni yılda da birçok dikkat çeken yapımı izleyiciyle buluşturacak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Zamanında favori kanalımdı. Özellikle 2015'e kadar altın dönemlerini yaşadı ama çöküş o çöküş bir daha asla o yıllarına dönemedi, dönemeyecek maalesef. Doğan Medya'yı tebrik ederim. Kahrolsun Demirören. :A

61c1b4c586b24a07b82b0fc0.jpg

Yayınladığı dizi ve programlarla izleyici ekranlara kilitleyen Kanal D, 28. yaşını kutluyor!

Dizileriyle ve programlarıyla yıllardır adından söz ettiren, reyting rekorları kıran yapımlara imza atan Kanal D, bugün 28. yaşını kutluyor. Bu sezon ''Başrol Sensin'' sloganıyla yola çıkan ve yayınladığı yapımlarla üst sıralarda yer alan Kanal D, yeni yılda da birçok dikkat çeken yapımı izleyiciyle buluşturacak.​
Çok kızdırsada iyi ki Kanal D kurulmuş diyorum :A
Renktaşım, doğum günün kutlu olsun. :bhr:
Zamanında favori kanalımdı. Özellikle 2015'e kadar altın dönemlerini yaşadı ama çöküş o çöküş bir daha asla o yıllarına dönemedi, dönemeyecek maalesef. Doğan Medya'yı tebrik ederim. Kahrolsun Demirören. :A

• Harika
Reactions: Yiğitt
Başta benim için büyük öneme sahip olan "Asi" dizisi olmak üzere birçok güzel proje ile öne çıkan bir kanal benim için Kanal D. Teyze kızının da Kanal D'de yönetici olduğunu varsayarsak, iyi bir kanal. :A

• Harika
Hazırladıkları videoyu çok beğendim. Eski yapımlara yer vermeleri mükemmel detay olmuş.

• Harika
Tanıtım çok güzel olmuş, nice güzel yapımları bizlerle buluşturması dileğiyle diyelim. :Z :bhr:

En çok severek izleyip en sevdiğim diziler arasında yer alan 2 dizi Kanıt ve Hekimoğlu'nu kazandırdı bana :bhr:
Onun haricinde 10larca güzel dizilerini izlemişimdir.

Nice yaşlara Kanal D 🤗

Son düzenleme:
  • Harika