18 Aralık 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Güldür Güldür Show | Show TV

Oy: 0 0.0%
  • Şarkılar Bizi Söyler | Kanal D

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    16
Bırak bu işleri, fırçala dişleri. :A

Sırf Kardeşlerim fanları istedi diye diziyi satmışsın. :A
Tam ben yazacaktım sen yazdın.
3 gün sonra Bilmem Ne Dizisi Benden sorulur diye yazar,profil resminide başka dizi yapar.:kiki::kiki::kiki:

O farklı fanlar istemişti 5000 beğeni olursa diye onu yapmıştık:A Şimdi Kalp Yarası var. Gönül Dağı'nı benden daha fazla kimse sevemez. :A
Vallahi dayıoğlı diziyi ezelinden beri @emreemreu izliyordu..Kimse yorum yapmazdı o yapardı.
Şimdi sonradan geldin ama Adamın hakkı yenmez :Z:Z:Z:Z

Tam ben yazacaktım sen yazdın.
3 gün sonra Bilmem Ne Dizisi Benden sorulur diye yazar,profil resminide başka dizi yapar.:kiki::kiki::kiki:

Vallahi dayıoğlı diziyi ezelinden beri @emreemreu izliyordu..Kimse yorum yapmazdı o yapardı.
Şimdi sonradan geldin ama Adamın hakkı yenmez :Z:Z:Z:Z
@emreemreu zaten TRT'nin her dizisini izliyor yıllardır:A

Cumartesi'nin yorumunu geç de olsa yapayım. :A Elkızı'nın gündüz tekrarı çok iyi gitmiş bu da gösteriyor ki Cumartesi Kardeşlerim veya Gönül Dağı diziyi etkiliyor. İkisinden biri bile olmasa çok daha yüksek alacak. Haftalardır 3-3.50 bandında gidip geliyor. Kemik bir kitlesi oluştu ne düşüyor ne uçuyor. Bu oranlarla biraz daha gider. FOX akıllılık edip yılbaşında yapımlar ara verdiğinde yeni bölüm yayınlarsa işte o zaman yüksek alır. :A

• Güldürdün
Reactions: cookies
Cumartesi'nin yorumunu geç de olsa yapayım. :A Elkızı'nın gündüz tekrarı çok iyi gitmiş bu da gösteriyor ki Cumartesi Kardeşlerim veya Gönül Dağı diziyi etkiliyor. İkisinden biri bile olmasa çok daha yüksek alacak. Haftalardır 3-3.50 bandında gidip geliyor. Kemik bir kitlesi oluştu ne düşüyor ne uçuyor. Bu oranlarla biraz daha gider. FOX akıllılık edip yılbaşında yapımlar ara verdiğinde yeni bölüm yayınlarsa işte o zaman yüksek alır. :A
Kendimi teselli etmeye çalışırken ben :A

Kendimi teselli etmeye çalışırken ben :A
Kendimi teselli edecek bir durum yok. Kanal memnun, yapım memnun ki devam ediyor. :A E ekip de harıl harıl çekiyor daha ne olsun. :Z

Kimin kendini nasıl teselli ettiğini Cuma gününün sonuçlarında görüyoruz. 3 reyting alan dizine farklı reytingle yazıp kendini teselli ediyorsun işte. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and cookies
bu arada ahmet kaya şarkıları artık çalmıyor :((

• Üzücü
Reactions: Özgür
Kendimi teselli edecek bir durum yok. Kanal memnun, yapım memnun ki devam ediyor. :A E ekip de harıl harıl çekiyor daha ne olsun. :Z

Kimin kendini nasıl teselli ettiğini Cuma gününün sonuçlarında görüyoruz. 3 reyting alan dizine farklı reytingle yazıp kendini teselli ediyorsun işte. :A
cikar-goster_2032738.jpg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Özgür