- Reaksiyon puanı
- 114,072
- Puanı
- 1,060
Yok ya öyle sıkıntım olmuyor, zaten TW linki ile sonuç paylaştığım da olduVe tabiii reytingleri öğrenmek için Twitter linkine tıklamaktan anan ağlıyor.
Yok ya öyle sıkıntım olmuyor, zaten TW linki ile sonuç paylaştığım da olduVe tabiii reytingleri öğrenmek için Twitter linkine tıklamaktan anan ağlıyor.
Ama link görsel olarak bazen düşmüyor.Yok ya öyle sıkıntım olmuyor, zaten TW linki ile sonuç paylaştığım da oldu
Biliyorum canımKral hareket
Yakında göreceksinBırak bu işleri, fırçala dişleri.
Sırf Kardeşlerim fanları istedi diye diziyi satmışsın.
Tam ben yazacaktım sen yazdın.Bırak bu işleri, fırçala dişleri.
Sırf Kardeşlerim fanları istedi diye diziyi satmışsın.
Vallahi dayıoğlı diziyi ezelinden beri @emreemreu izliyordu..Kimse yorum yapmazdı o yapardı.O farklı fanlar istemişti 5000 beğeni olursa diye onu yapmıştık Şimdi Kalp Yarası var. Gönül Dağı'nı benden daha fazla kimse sevemez.
Biliyorum canım
Yakında göreceksin
@emreemreu zaten TRT'nin her dizisini izliyor yıllardırTam ben yazacaktım sen yazdın.
3 gün sonra Bilmem Ne Dizisi Benden sorulur diye yazar,profil resminide başka dizi yapar.
Vallahi dayıoğlı diziyi ezelinden beri @emreemreu izliyordu..Kimse yorum yapmazdı o yapardı.
Şimdi sonradan geldin ama Adamın hakkı yenmez
İzlediğim tek dizi var be TRT 1'de. O da Gönül Dağı. Ondan öncede Kalk Gidelim'i izliyordum sadece.@emreemreu zaten TRT'nin her dizisini izliyor yıllardır
Pardon karıştırdım Samanyolu dizileriİzlediğim tek dizi var be TRT 1'de. O da Gönül Dağı. Ondan öncede Kalk Gidelim'i izliyordum sadece.
Onu da karıştırdın. Yine orada da 1-2 dizi takip ediyordum.Pardon karıştırdım Samanyolu dizileri
Senle zamanında Şefkat tepe yorumlardıkOnu da karıştırdın. Yine orada da 1-2 dizi takip ediyordum.
Naza'yı sevdiğini hatırlıyorum. Sonra kayboldu, gitti. Tutunamadı sektöre.Senle zamanında Şefkat tepe yorumlardık
Naza TV8 dizisinde oynayacak efso bir karakterdi yav tam bir yılandıNaza'yı sevdiğini hatırlıyorum. Sonra kayboldu, gitti. Tutunamadı sektöre.
Hahaha aynen teneke surat diye severdimNaza'yı sevdiğini hatırlıyorum. Sonra kayboldu, gitti. Tutunamadı sektöre.
Kendimi teselli etmeye çalışırken benCumartesi'nin yorumunu geç de olsa yapayım. Elkızı'nın gündüz tekrarı çok iyi gitmiş bu da gösteriyor ki Cumartesi Kardeşlerim veya Gönül Dağı diziyi etkiliyor. İkisinden biri bile olmasa çok daha yüksek alacak. Haftalardır 3-3.50 bandında gidip geliyor. Kemik bir kitlesi oluştu ne düşüyor ne uçuyor. Bu oranlarla biraz daha gider. FOX akıllılık edip yılbaşında yapımlar ara verdiğinde yeni bölüm yayınlarsa işte o zaman yüksek alır.
Kendimi teselli edecek bir durum yok. Kanal memnun, yapım memnun ki devam ediyor. E ekip de harıl harıl çekiyor daha ne olsun.Kendimi teselli etmeye çalışırken ben
bu arada ahmet kaya şarkıları artık çalmıyor (Cumartesi'nin yorumunu geç de olsa yapayım. Elkızı'nın gündüz tekrarı çok iyi gitmiş bu da gösteriyor ki Cumartesi Kardeşlerim veya Gönül Dağı diziyi etkiliyor. İkisinden biri bile olmasa çok daha yüksek alacak. Haftalardır 3-3.50 bandında gidip geliyor. Kemik bir kitlesi oluştu ne düşüyor ne uçuyor. Bu oranlarla biraz daha gider. FOX akıllılık edip yılbaşında yapımlar ara verdiğinde yeni bölüm yayınlarsa işte o zaman yüksek alır.
Evet ilk 2 bölüm çaldı ondan sonra saçma şarkılar çaldı bir ara.bu arada ahmet kaya şarkıları artık çalmıyor (
Kendimi teselli edecek bir durum yok. Kanal memnun, yapım memnun ki devam ediyor. E ekip de harıl harıl çekiyor daha ne olsun.
Kimin kendini nasıl teselli ettiğini Cuma gününün sonuçlarında görüyoruz. 3 reyting alan dizine farklı reytingle yazıp kendini teselli ediyorsun işte.