Afet Güçverir ⚔ Burhan Altıntop | Tüm Zamanlar | Final

Hangi Unutulmaz Karakter Finali Kazansın?

• Kullanılan toplam oy
    45
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leyla ile Mecnun'un bundan haberi var mı :A @MEnes @Araf
İyi güldüm gerçekten de o cümleye... :A
------

Uzun uzun yazacaktım ama uğraşamayacağım şimdi. Türleri farklı, Avrupa Yakası bana daha fazla hitap ediyor. O yüzden benim için en iyisi. :A
Tür, şu, bu, benim için senin için onun için falan... Bunların hiç biri gerçeği değiştirmez... Leyla ile Mecnun gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisi ve gelmiş geçmiş en iyi yerli dizidir... :A @Tolstoyevski @Araf

Kız seni yolarım!!!
Daha fazla üstüme gelmeyin artık, bilerek öyle bir yorum yaptım. :A

Hayat Bilgisi'ni severim, güzeldir, nostaljidir, önceki turlarda da Afet'e oy verdim zaten ama yine de sonuç olarak basit bir lise dizisinden fazlası değildir yani. :A

• Sinir Bozucu
Reactions: serhatt
İyi güldüm gerçekten de o cümleye... :A
------

Tür, şu, bu, benim için senin için onun için falan... Bunların hiç biri gerçeği değiştirmez... Leyla ile Mecnun gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisi ve gelmiş geçmiş en iyi yerli dizidir... :A @Tolstoyevski @Araf
Aksini iddia eden etmesin boşuna, Leyla ile Mecnun komedi anlamda dizi tarihinin en iyilerinden birisidir. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Aksini iddia eden etmesin boşuna, Leyla ile Mecnun komedi anlamda dizi tarihinin en iyilerinden birisidir. :A
Kardeşim nasıl 2+2=4 ise benim yukarıda kurduğum cümle de aynı şekilde temel matematiktir... :A Bunun lami cimi yoktur, olamaz da... :A En iyilerinden birisidir değil, en iyisidir... :A

• Güldürdün
Reactions: Araf

Eee şeyin haberi var mı bundan, Kurtlar Vadisi 1-97'nin :A

• Güldürdün
Kardeşim nasıl 2+2=4 ise benim yukarıda kurduğum cümle de aynı şekilde temel matematiktir... :A Bunun lami cimi yoktur, olamaz da... :A En iyilerinden birisidir değil, en iyisidir... :A
"En iyilerinden" diyorum; çünkü bunun birinci sezonu, ikinci sezonu, üçüncü ve dördüncü sezonları da var. Leyla ile Mecnun tek başına bir dizi değildir, bütün sezonları ayrı ayrı bir dizidir. :A

• Güldürdün
"En iyilerinden" diyorum; çünkü bunun birinci sezonu, ikinci sezonu, üçüncü ve dördüncü sezonları da var. Leyla ile Mecnun tek başına bir dizi değildir, bütün sezonları ayrı ayrı bir dizidir. :A
Ya şimdi oraya girersek şöyle bir çılgınlık bile yaparım ben... Mesela derim ki Leyla ile Mecnun 1-20 > Kurtlar Vadisi 1-97... :A Bu sefer de farklı farklı okları üzerimize çekeriz, en iyisi o parçalama ve bölme işlemine girmeyip toplu konuşalım biz bu işi... :A @Tolstoyevski

Ya şimdi oraya girersek şöyle bir çılgınlık yaparım.. Mesela derim ki Leyla ile Mecnun 1-20 > Kurtlar Vadisi 1-97... :A Bu sefer de farklı farklı okları üzerimize çekeriz en iyisi o parçalama ve bölme işlemine girmeyip toplu konuşalım biz bu işi... :A @Tolstoyevski
"En iyi yerli dizi" demeyelim de, "en iyi yerli komedi dizi" diyelim. "En iyi yerli dizi" dersek rakibi çok olur ama yerli komedi dizisi anlamında rakipsiz. :A Dram ve komedi olarak ikiye ayırmak gerekir dizileri. :A

• Güldürdün
"En iyi yerli dizi" demeyelim de, "en iyi yerli komedi dizi" diyelim. "En iyi yerli dizi" dersek rakibi çok olur ama yerli komedi dizisi anlamında rakipsiz. :A Dram ve komedi olarak ikiye ayırmak gerekir dizileri. :A
Tabi o da farklı bir münazara konusu... :A Ama şimdi düşününce kişi bir liste oluştururken Top 5 deniyor, Top 5 komedi denmiyor ki... Mecbur kendi açısından kişide bıraktığı anlam, etki, teknik ve sanatsal kalite olarak tüm kriterler üzerinde toplama, çıkarma, bölme ve kıyasını yapıp kendi Top 5'ini oluşturuyor... Bu durumda Dram ve Komedi ayrımına bakmadan genel bir değerlendirme yapmak zorunda kalıyor... Ki L&M dramın da en hasını yapar, komedinin de, bunu benim kadar iyi bilirsin... :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Tabi o da farklı bir münazara konusu... :A Ama şimdi düşününce kişi bir liste oluştururken Top 5 deniyor, Top 5 komedi denmiyor ki... Mecbur kendi açısından kişide bıraktığı anlam, etki, teknik ve sanatsal kalite olarak tüm kriterler üzerinde toplama, çıkarma, bölme ve kıyasını yapıp kendi Top 5'ini oluşturuyor... Bu durumda Dram ve Komedi ayrımına bakmadan genel bir değerlendirme yapmak zorunda kalıyor... Ki L&M dramın da en hasını yapar, komedinin de, bunu benim kadar iyi bilirsin... :A
Tür bakımından direkt olarak komedi türüne giriyor, yoksa komedinin içinde dramı da yapıyor çok iyi bir şekilde, orası ayrı konu. :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...