1 Aralık 2021 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Ada Masalı | Star TV

Oy: 0 0.0%
  • Dünya Hali | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,154
Puanı
1,060
reyting-sonuclari-fav10-jpg.111585

Reyting sonuçları belli oldu. Kuruluş Osman geçtiğimiz haftaya göre tüm gruplarda düşüş yaşasada zirvede yer aldı.
Tüm gruplarda ikinci sırada yer alan Sadakatsiz iyi bir yükseliş yaşadı.
Kanunsuz Topraklar diziside yükseliş yaşayan bir diğer yapım oldu ve ilk 10 içerisinde yer aldı.

screenshot-1-rM3s.png

reyting-son-2-jpg.111586

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: The_Erinch
Reyting sonuçları belli oldu. Kuruluş Osman geçtiğimiz haftaya göre tüm gruplarda düşüş yaşasada zirvede yer aldı.
Tüm gruplarda ikinci sırada yer alan Sadakatsiz iyi bir yükseliş yaşadı.
Kanunsuz Topraklar diziside yükseliş yaşayan bir diğer yapım oldu ve ilk 10 içerisinde yer aldı.
IMG_20211202_093624.jpg
IMG_20211202_093651.jpg

“Kanunsuz Topraklar” iyi yükseldi sandım yorumları görünce ama öyle fazla da yükselememiş, kıpırdanma az buçuk var ama bu kanala ve yapımcıya yeter mi? Kanalın ve yapımın arkasında durması çok iyi ama alacağı en yüksek oran 5 olur gibi. Fazlasını bu saatten sonra alacağını hiç sanmıyorum.

“Kanunsuz Topraklar” iyi yükseldi sandım yorumları görünce ama öyle fazla da yükselememiş, kıpırdanma az buçuk var ama bu kanala ve yapımcıya yeter mi? Kanalın ve yapımın arkasında durması çok iyi ama alacağı en yüksek oran 5 olur gibi. Fazlasını bu saatten sonra alacağını hiç sanmıyorum.

Senaryo böyle devam ettiği sürece alır 2 bölümdür düşmeden yükselerek devam ediyor kanal yeterli bence daha yükselir diye düişünüyorum ben alacağını düşünüyorum diziye ve senaristlere güveniyorum

• Harika
Reactions: denizz19