Spor Kim Min-Jae

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,954
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
AD9E76A3-0EAD-4E9C-B83B-BA71C9C43E8C.jpeg

Fenerbahçe’nin stoper mevkinde görev yapan Güney Koreli futbolcusu. 21 Kasım 2021 Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaptığı hayati müdahaleler sayesinde adeta takımına can vermiş ve bir rakip takım taraftarı olarak sözlük konusunu açtıracak kadar kendisine saygıyı hak etmiştir…

Bu yiğidin sözlük konusu olmaması büyük ayıp ve bu sözlük konusunu bir Fenerbahçeli'nin açmaması ayrı bir ayıp. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Mesut ve Kim Min Jae o kadar büyük topçulardı ki Ali Koç'a bile derbi galibiyeti aldırdılar.

Bu yiğidin sözlük konusu olmaması büyük ayıp ve bu sözlük konusunu bir Fenerbahçeli'nin açmaması ayrı bir ayıp. :A
Ben açmak isterdim :A
İlk kez izleme şansım oldu.
Devre arası büyük para karşılığında transfer olabilir. Muhteşem kurtarışı vardı.

Ben açmak isterdim :A
İlk kez izleme şansım oldu.
Devre arası büyük para karşılığında transfer olabilir. Muhteşem kurtarışı vardı.
Szalia’nın konusu yoktu sanırım, sen de onu aç gün içinde Ya da yarın uygun zamanda :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Uche izlemedim de daha çok Högh ile uyumuyla ön plana çıkıyor. Bireysel olarak Min-Jae daha iyidir herhalde.

Lugano'yu ben çok severim, favori FB stoperim ama hız, ayak, oyun zekası bu alanlarda net Kim daha iyi stoper bence.
Yav daha 20 maça çıkmadı Lugano gibi efsane olması için 40 fırın ekmek yemesi lazım dur :A

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
Yav daha 20 maça çıkmadı Lugano gibi efsane olması için 40 fırın ekmek yemesi lazım dur :A
Yine de bizim Welington'a ders verecek durumda olması gerçeğini değiştirmiyor. Beşiktaş gibi takımın Anadolu seviyesinde bile olduğundan şüphe ettiğim defans hattı var :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx