- Reaksiyon puanı
- 84,918
- Puanı
- 1,060
Çömezlerle işim olmaz.Niye be seninle mi basılsınlar![]()
Çömezlerle işim olmaz.Niye be seninle mi basılsınlar![]()
Selçuk verelim sanaÇömezlerle işim olmaz.![]()
Olmaz diyemem.Selçuk verelim sana![]()
Vakıf sahnelerini izliyordum en son ama sanırım o da yok artık.
Ay ben artık tamamen bıraktım diziyi.Vakıf sahnelerini izliyordum en son ama sanırım o da yok artık.Millette de alışkanlık yapmış herhalde, Masumlar gibi. İkisi de bu sezon çok boş ilerliyor.
@Yiğitt @Ahmed @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @12.Adam
İyi ki açmamışım.Vakıf sahnelerini izliyordum en son ama sanırım o da yok artık.Millette de alışkanlık yapmış herhalde, Masumlar gibi. İkisi de bu sezon çok boş ilerliyor.
BU sezon ben pek bakamıyorumVakıf sahnelerini izliyordum en son ama sanırım o da yok artık.Millette de alışkanlık yapmış herhalde, Masumlar gibi. İkisi de bu sezon çok boş ilerliyor.
İlk sezon ikisi de harikaydıVakıf sahnelerini izliyordum en son ama sanırım o da yok artık.Millette de alışkanlık yapmış herhalde, Masumlar gibi. İkisi de bu sezon çok boş ilerliyor.
Bende uyusaydım keşke diyorumVakıf sahnelerini izliyordum en son ama sanırım o da yok artık.Millette de alışkanlık yapmış herhalde, Masumlar gibi. İkisi de bu sezon çok boş ilerliyor.
Son Yaz vardı en son. İsim mi değiştirdiler?Ay ben artık tamamen bıraktım diziyi.Şimdi Geçen Yaz izliyorum.
Senin gibi Cavidan sahnelerini izleyeceğim artık.![]()
Ben onu dahi izleyemiyorum. Masumlar'da da gelişme sıfır. Senaryo çook yavaş ilerliyor. Sıktı artık.BU sezon ben pek bakamıyorumBu sezon artık izlediğim dizi yok gibi bir masumlar kaldı elimde
![]()
Ha yok o değil.Son Yaz vardı en son. İsim mi değiştirdiler?![]()
Ece Çeşmioğlu'nu F**ah Abdullah sandım neyse ki o değilmiş. 😪Ha yok o değil.Netflix filmi.
![]()
Watch Geçen Yaz | Netflix Official Site
Deniz, kumsal, arkadaşlar, aile ve asla unutulmayacak ilk aşklar. Her yaşta başka türlü geçer yaz. 90'larda ve yazlıkta ise bambaşka...www.netflix.com
Allah korusun... O olsa izlemem zaten...Ece Çeşmioğlu'nu F**ah sandım neyse ki o değilmiş. 😪
Neyse ki Aserat bu konuya hiç uğramıyor.Allah korusun... O olsa izlemem zaten...
Daha geçen savunurken izliyorsun sandımSon Yaz vardı en son. İsim mi değiştirdiler?
Ben onu dahi izleyemiyorum. Masumlar'da da gelişme sıfır. Senaryo çook yavaş ilerliyor. Sıktı artık.![]()
Ceylan'la Han'ı güzel güzel shipliyorum ben. Bence çok yakışacaklar.Daha geçen savunurken izliyorsun sandım
Ayy dün akşamki bölüm gayet sıkıcıydıHan'a abla bulmuş
![]()