Al sana bir tokat dahaOyuncular bile dizide kalmak istemiyor ne sevdası.
Eski reyting sistemi yok artık 20-25 reyting alan diziker kalmadıYaprak Dökümü 17-18 reytingler alırken 174 bölümde bitti, Yasak Elma'nın 7 reyting ortalamasıyla (sezon geneli) 150'yi aşmayacağını düşünüyorum...
Edho için de yasak elma için de diyip duruyorsun aynı şeyi yıllardırHiç düşünmesinler erken final yapar
Ay ben de görmüştüm bugün bunu o sayfa da
Şevval Sam da yine bu dizide yaslanmak istemiyorum gibi bir açıklaması vardı diye hatırlıyorum."sürpriz bir değişiklik olmadığı takdirde " bu sadece bir ihtimal, netlik yok.
Geçen sene kaç kere final olacak olmayacak gibi sözler denildi ve habire konusu açıldı forumda. Eda Ece artık başka şeylere yönelmek istediğini belirtmişti. Oyuncular artık sıkıldı. Fazla uzatmanın manası yok. Üstelik daha sezonun başında iken bu haber pek doğruluk payı yok. Bir ihtimal dahilinde söylenmiş. Reyting düşse, zaten bu sezon bitirilmesi planlanıyordu denilecek.
Bazı şeyleri tadında bırakmalılar. Umarım reytingler düşerde öyle bir hata yapılmaz.
Para her kapıyı açarŞevval Sam da yine bu dizide yaslanmak istemiyorum gibi bir açıklaması vardı diye hatırlıyorum.
Çünku artım net var netten izliyolar dizileri.net oldugu için reytınglerde düşüş varAl sana bir tokat daha
Nedim Hançer on Instagram: "Hande Erçel, IMDb'nin 2021 yılının 28-30 yaş arası en çekici kadınları listesinde dünyada 2.oldu.! Sizce hak ediyor mu.! #handeerçel"
2,154 likes, 49 comments - baskan.1903 on November 14, 2021: "Hande Erçel, IMDb'nin 2021 yılının 28-30 yaş arası en çekici kadınları listesinde dünyada 2.oldu.! Sizce hak ediyor mu.! #handeerçel".www.instagram.com------
Eski reyting sistemi yok artık 20-25 reyting alan diziker kalmadı
Hande Erçel'in neresi çekici be balon suratlı ecünnü @serhattAl sana bir tokat daha
Nedim Hançer on Instagram: "Hande Erçel, IMDb'nin 2021 yılının 28-30 yaş arası en çekici kadınları listesinde dünyada 2.oldu.! Sizce hak ediyor mu.! #handeerçel"
2,154 likes, 49 comments - baskan.1903 on November 14, 2021: "Hande Erçel, IMDb'nin 2021 yılının 28-30 yaş arası en çekici kadınları listesinde dünyada 2.oldu.! Sizce hak ediyor mu.! #handeerçel".www.instagram.com------
200 bölüm gider mi sencePara her kapıyı açar
İmza..Hande Erçel'in neresi çekici be balon suratlı ecünnü @serhatt
Ecünnü de ne oyunculuk var ne de güzellik nasıl ünlü anlamış değilimİmza..