Yasak Elma'da Sürpriz Gelişme: 6. Sezon Geliyor! | FOX

Yaprak Dökümü 17-18 reytingler alırken 174 bölümde bitti, Yasak Elma'nın 7 reyting ortalamasıyla (sezon geneli) 150'yi aşmayacağını düşünüyorum...

• Olmamış
Reactions: cookies
Eda Ece fırtınası devam edecek desenize. :A

Bence de bitse iyi olur. :D

Oyuncular bile dizide kalmak istemiyor ne sevdası. :F
Al sana bir tokat daha :A

------

Yaprak Dökümü 17-18 reytingler alırken 174 bölümde bitti, Yasak Elma'nın 7 reyting ortalamasıyla (sezon geneli) 150'yi aşmayacağını düşünüyorum...
Eski reyting sistemi yok artık 20-25 reyting alan diziker kalmadı :)

Sezon sonu en az 5-6 alırsa, tabii devam eder. :A
Ama bence 5 sezon bile mükemmel bir sayı, uzatmak çok saçma değilmi. Sonuçta Arka Sokaklar değil bu. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
:A

IMG_20211117_001133.jpg

"sürpriz bir değişiklik olmadığı takdirde " bu sadece bir ihtimal, netlik yok.

Geçen sene kaç kere final olacak olmayacak gibi sözler denildi ve habire konusu açıldı forumda. Eda Ece artık başka şeylere yönelmek istediğini belirtmişti. Oyuncular artık sıkıldı. Fazla uzatmanın manası yok. Üstelik daha sezonun başında iken bu haber pek doğruluk payı yok. Bir ihtimal dahilinde söylenmiş. Reyting düşse, zaten bu sezon bitirilmesi planlanıyordu denilecek.

Bazı şeyleri tadında bırakmalılar. Umarım reytingler düşerde öyle bir hata yapılmaz.
Şevval Sam da yine bu dizide yaslanmak istemiyorum gibi bir açıklaması vardı diye hatırlıyorum.

• Beğendim
Reactions: Dosi

------

Eski reyting sistemi yok artık 20-25 reyting alan diziker kalmadı :)
Çünku artım net var netten izliyolar dizileri.net oldugu için reytınglerde düşüş var

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx

------
Hande Erçel'in neresi çekici be balon suratlı ecünnü :A :F@serhatt

@cookies @Alos olmamış atmışsınız da bende bitmesini istemem de ama çok uzadı ve Şevval Samın 6.sezonda olmak istemediğini okudum magazinde ona istinaden düşüncemi yazdım :D

• Sinir Bozucu
Reactions: cookies