Kibarca yeter laaa artık dedi bize @Emre OzansoySeni mi kıracağız, adı üstünde Eurovision Şarkı Yarışması
------
İsimleri farklı ya; birşey olmaz....
------
72 tane olduk..
@Zeyno @Emre Ozansoy Soluklanalım
İşte Benim Stilim 1 Kelime 1 İşlem 3 te 3 4x4 - Sabah Şansı Adam Olacak Çocuk Aileler Yarışıyor Akademi Türkiye Alaturka Popstar Ben Bilirim Ben Bilmem Eşim Bilir Benimle Dans Eder misin? benimle söyle Benzemez Kimse Sana Big Brother Türkiye Biri Bizi Gözetliyor Bul Bakalım Burası Neresi buzda dans Cevap Sende Çarkıfelek Çocuktan Al Haberi Değiştir Dokun Bana En Zayıf Halka Eurovision Şarkı Yarışması Evet-Hayır Eyvah Düşüyorum Fear Factor Gelinim Mutfakta Gelinim Olur musun? Gol Show Görevimiz Tehlike Güven Bana Halkın Yıldızları Hayatım Dizi İddiaya varmısın İner misin Çıkar mısın? Kaç Para Kaçış Kaçış Kapanmadan Kazan Kaybet Kazan Kelime Oyunu Kim 500 Milyar İster Kolaysa Sen Yap Kuyruk Masterchef Mega Milyoner Mutfak Bahane O Ses Türkiye Pasaport Passaparola Piramit Popstar Riziko Seç Bakalım Serdar Ortaç ile Hep Beraber Soru Küpü Star avı Survivor Şahane Pazar Şans Kapıyı Çalınca Şoray Uzun'la 7'de 7 Talih Kuşu Turnike Türkiye'nin Yıldızları Ünlüler Çiftliği Var mısın Yok musun? Wipeout Yaparsın Aşkım Yemekteyiz Yetenek Sizsiniz Türkiye Zuhal Topal la Sofrada