'Passaparola' Geri Dönüyor! Sunucusu ve Kanalı Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,696
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
passaparola.png

Pasaparolla geri dönüyor!

'The Alphabet Game' adlı İtalya formatından ülkemize uyarlanan ve yayınlandığı dönem izleyiciden büyük ilgi gören 'Passaparola'nın yeni bölümleri için hazırlık çalışmaları başladı.

Daha önce Metin Uca, Mehmet Ali Erbil ve Mesut Yar'ın sunduğu programı bu kez ünlü oyuncu Güven Kıraç sunacak. Yönetmen koltuğunda Erdal Demirci'nin oturacağı program teve2 ekranlarında yayınlanacak.

Kaynak: Medyabey

• Beğendim
Reactions: Angelica
Metin Uca'dan sonra hiçbir sunucuyla dikiş tutturamadı. Tutacağını hiç sanmıyorum.

Tutmayacağını bildikleri için Kanal D'de yayınlamaya bile tenezzül etmemişler :A

Aaa çok güzel olmuş. Son dönemlerine yetişmiş biri olarak hayal meyal hatırlıyorum ama sonuçta eskilerin çok popüler işlerinden birinin ekranlara dönmesi sevindirici. teve2 de sadece dizi tekrarı yayınlayan bir kanal olmaktan çıkmış olur. Umarım Kelime Oyunu gibi yeni adresini sever de uzun süre devam eder. Metin Uca'yla özdeşleşmişti ama Güven Kıraç'a da burun kıvırmamak lazım şaşırtabilir.

Güven Kıraç altından kalkar ama biraz cıvıklaştırabilir programı. Keşke Metin Uca sunsa yine.

Aaa çok güzel olmuş. Son dönemlerine yetişmiş biri olarak hayal meyal hatırlıyorum ama sonuçta eskilerin çok popüler işlerinden birinin ekranlara dönmesi sevindirici. teve2 de sadece dizi tekrarı yayınlayan bir kanal olmaktan çıkmış olur. Umarım Kelime Oyunu gibi yeni adresini sever de uzun süre devam eder. Metin Uca'yla özdeşleşmişti ama Güven Kıraç'a da burun kıvırmamak lazım şaşırtabilir.
Kelime Oyunu devam ediyor mu? (b)

Sunucu çooooook kötü.

Metin Uca'yı sevmem ama o adamdan daha iyisi gelmedi malasef:T:

Yarışmanın geri dönmesine sevindim ancak Güven Kıraç olmamış keşke yeniden Metin Uca ile devam etselermiş ..