'Destan'ın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu! | ATV

Boynuz kulaği geçti işte farklı bişey mi söyledim hee:bağır: Senin bu kadar hain aö gözlü oldugunu bilmiyorudum:(
Esas hain ve yılanın başını görmek istersen aynaya bakabilirsin abi benim ardımdan bakacak ayna bulabilirsen. :A Çünkü yalıdaki tüm tarihi eser niteliğindeki aynaları sattım paralarını da çatır çatır yedim. :Z

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Esas hain ve yılanın başını görmek istersen aynaya bakabilirsin abi benim ardımdan bakacak ayna bulabilirsen. :A Çünkü yalıdaki tüm tarihi eser niteliğindeki aynaları sattım paralarını da çatır çatır yedim. :Z
Allahın açı evde ayna kalmamiş al selfie cektim bak!!!

68c64d70a39b4632b19e9a8e9552f001.jpg

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Şıracı dediğin senin ustan be :A @xemrexxx bile daha az takıktı bana:A Sen varımı yoğgumu almaya kalkıon nankörrrrr!!!! :A

Hoşt ne ustası be, hem öyle olsa da boynuz kulağı geçti. :Z

Kendi ellerinle verdin benim ne suçum var? 😱
Ne güzel sevişiyor lar :A @Dosi senin orda bunların evlenmesi serbestse bir çağır nikah kıy :A dönüşte de @Angelica nir imam bulur hallolur bu iş:A sonra @Maskeli Fedai de serhatı kökten bir sünnet edip çıkan eti pilavla @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @Gerekli24 e yedirdi mi tamamdır :A :A

Ne güzel sevişiyor lar :A @Dosi senin orda bunların evlenmesi serbestse bir çağır nikah kıy :A dönüşte de @Angelica nir imam bulur hallolur bu iş:A sonra @Maskeli Fedai de serhatı kökten bir sünnet edip çıkan eti pilavla @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @EmreCan @slhttnmtl @Gerekli24 e yedirdi mi tamamdır :A :A
ne evliliği beee:bağır: Benden çaldıkları yetmıyormuş gibi bi de evlenip kanunen mi zengin edicem :T:
Senin gibi havadan zengin olmuş bir mahluğa az bile yaptım. :A :Z
Alın teri nedir bilmez havadan diyor bide:T:

sizden gelen pilavı yemem ben :A
Ay zıkkımın kökünü yiyin hepiniz. :A Kuş kadar beynin var o da yalnızca fesatlığa çalışıyor. :A
dimi yaaa herkes fesat olmuş ben hariç :A

Kanbolat Görkem Arslan, Burak Tozkoparan ve Ahmet Olgun Sünear'ı keşke böyle bir dizi yerine başka dizide görseydik. :(

ATV bence hiç düşünmeden salı akşamları yayınlamalı diziyi.
Bence de salı olmalı ama kanal bugünün reyting sonuçlarını bekliyor gibi. Eğer Aziz güzel bir başlangıç yaparsa salı, yapmaz ise cuma olur gibi. Hatta yarın gün bile basabilir reyting sonuçlarının ardından.

• Beğendim
Reactions: Yiğitt