Nursel Ergin de 'Gelinim Mutfakta'yı Sunacak!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
1636039916192.png

Kanal D'nin büyük ilgiyle izlenilen gündüz kuşağı programı ''Gelinim Mutfakta'' ünlüleri ağırlamaya devam ediyor!

Karga Film imzasıyla yayınlanan ve her hafta bir ünlünün sunduğu programı bu hafta başarılı isim Nursel Ergin sunacak.

''Gelinim Mutfakta'' yeni bölümleriyle hafta içi her gün 13.00'te Kanal D'de!

Kaynak: Medyaradar

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Nursel Ergin bana nedense ayrı bir sıcak geliyor, çok severim programa da yakışacaktır. Tabi en kısa sürede kendi programıyla gelse fena olmaz. :A

Programın tümünü Nursel'in sunmasını isterdim ancaak Nursel bu çığırtkan gelin ve kaynanalar ile baş edemez :D

Konuda foto olmadığı için Google'dan baktım. Var mısın Yok musun programı ile ünlenen kişiymiş. Sakin biri. Kolay gelsin :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Kendisini tanımıyorum ve adını da ilk kez bu konuda gördüm. Başarılı olabileceğini sanmıyorum. Ezgi Sertel geldi aklıa, sunuculardan biri de o olur umarım. :A

• İlginç
Reactions: Yiğitt
Kendisini tanımıyorum ve adını da ilk kez bu konuda gördüm. Başarılı olabileceğini sanmıyorum. Ezgi Sertel geldi aklıa, sunuculardan biri de o olur umarım. :A
Adını ilk kez mi gördün, tanımıyor musun? 😱 Nursel'in Mutfağı, Evi diye diye 100 program yapmıştır. :A Çok sempatik biri, sakin falan kaosa uygun değil yani, gerçi bana sorarsan böylesi daha iyi de. :A

• Güldürdün
Adını ilk kez mi gördün, tanımıyor musun? 😱 Nursel'in Mutfağı, Evi diye diye 100 program yapmıştır. :A Çok sempatik biri, sakin falan kaosa uygun değil yani, gerçi bana sorarsan böylesi daha iyi de. :A
Programların adını duymuştum, ama cidden hiç bilmiyorum yada unuttum. :A

Emre gibi tv bölümü haberlerinin önde gideni birinin tanımaması bana da şok oldu :A

• Güldürdün