Foruma Girdiğinizde Kaç Bildirim Vardı? 🔔

Bana bildirimler gelmez oldu zaten. Geçenlerde tesadüfen gördüm bazı etiketleri. :D
Yok o şey, mobilsin galiba ben gibi? Bir kere tıkladın mı hepsi sıfırlanıyor. Misal şu 46 bildirimi geriye giderek bakacağım. Bazıları hala koyu renk olabiliyor ama ben de artık çok kaçırıyorum bu yüzden. Eskiden tıklamadan bildirim sayısı kaybolmazdı. Şimdi nedense yok oldu o @bazinga

• İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi
Yok o şey, mobilsin galiba ben gibi? Bir kere tıkladın mı hepsi sıfırlanıyor. Misal şu 46 bildirimi geriye giderek bakacağım. Bazıları hala koyu renk olabiliyor ama ben de artık çok kaçırıyorum bu yüzden. Eskiden tıklamadan bildirim sayısı kaybolmazdı. Şimdi nedense yok oldu o @bazinga

Çok ilginçmiş. 🙄

• Üzücü
Reactions: Dosi
8502F480-5D33-401A-ADB8-8DEB0A6A83E1.jpeg

• Olmamış
Reactions: Cervantes
Bir de bir kere açınca bakmasan bile ifade bildirimleri açık oluyor.

• Beğendim
Reactions: Dosi
3 saat yoktum ve 0 bildirim 😱 rekor :A :A
------

Gerçi bugün konulara hiç dalmadım. Onunda etkisi var :A eskiden yorumum olan bir konuya girseydim ordan en azından bildirim gelirdi :A

Son düzenleme: