Yasak Elma'nın Yeni Sezonu Olacak mı? Yapımcıdan Açıklama!

Bu oranlarla devam etmesini beklemiyorduk zaten, tadında bitirilseydi keşke diyeceğim ama tadı da kalmadı. Sezon sonu bitirilmesi doğru karar...

Bomboş günde 7 reytingi haftalar sonra geçti yani :A
Yasak Elma her sezon düşük başlar ilk bölümlerde ardından arap atı gibi açılır sizin gibi kıskançlara da çatlamak düşer. :A

Bomboş günde yayınlanan kendi dizin Masumlar'ın aldığı 6-8 reytingi savunmayı biliyorsun, birazcık da objektif olmayı bilsen hiç fena olmaz. :Z

Yasak Elma her sezon düşük başlar ilk bölümlerde ardından arap atı gibi açılır sizin gibi kıskançlara da çatlamak düşer. :A

Bomboş günde yayınlanan kendi dizin Masumlar'ın aldığı 6-8 reytingi savunmayı biliyorsun, birazcık da objektif olmayı bilsen hiç fena olmaz. :Z
Hahahaha savunmaya bak her sezon düşük başlayıp sonra yükseliyormuş, Sokrates'in savunmasına düşüyordum bende. :A

Sefirin Kızı
Çukur
Zalim İstanbul varken 8,9 alıyordu? :A
O zamanlar tutuyordu canım artık modası geçti onu diyorum, yoksa bir dönem çift rakamları bile almıyor muydu? Yarıya yarıyadan da yarıya düşmüş gibi :A

Hahahaha savunmaya bak her sezon düşük başlayıp sonra yükseliyormuş, Sokrates'in savunmasına düşüyordum bende. :A

O zamanlar tutuyordu canım artık modası geçti onu diyorum, yoksa bir dönem çift rakamları bile almıyor muydu? Yarıya yarıyadan da yarıya düşmüş gibi :A
Mantıklı savunmalar yapıyorum ben, senin gibi saçmalamıyorum. :A Yarı yarıya düşüşün alasını görmek istiyorsan Masumlar'a bak da lafın boşa gitmesin. :Z

• Olmamış
Reactions: Yiğitt

Hala güncel :bhr:. 9.79 aldı bi türlü çift haneli reytingleri göremedi :(

• İlginç
Reactions: Yiğitt