Eda Ece'den Dijital Platforma Komedi Dizisi Geliyor!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
kapak_100953.jpg

'Yasak Elma'nın başrol oyuncusu Eda Ece'den komedi dizisi geliyor!

'İbrahim Selim ile Bu Gece' programının bu haftaki bölümüne katılan başarılı oyuncu, senaryosunu kaleme aldığı ve yapımcılığını üstleneceği yeni bir komedi dizisi için hazırlıklara başladığını açıklarken her biri yarım saat sürecek 10 bölümden oluşan proje için henüz ülkemizde olmayan bir dijital platform ile görüştüğünü açıkladı.

Öte yandan Ece, dizinin prodüksiyon sürecine 'Yasak Elma'nın finalinden sonra başlayacağını da sevenleriyle paylaştı.

• Harika
Reactions: Gizmen and cookies
Kendisinin veya oyunculuğunun hayranı değilim ama böyle bir girişimde bulunmasını takdir ettim hele ki komedi gibi iyi işler görmek istediğimiz bir alanda. Dizinin mizah seviyesi Elma'da kendisine yazılan 0 komik espriler ayarında olmaz diye temenni ediyorum. :A

• Olmamış
Reactions: cookies
Oha, Eda Ece adını görünce bir ümitleniyorsun ama hadi bakalım. :Z HBO Max çok uçuk olur bence de Disney, hem yerli dizi de yapıyorlar :A

• Güldürdün
Bu yeni gelecek iki platformun vizyonsuz yöneticileri kimse ortaya çıksın.

Eda Ece'yi çok seviyorum, çok da samimi buluyorum ama oyunculuğunu sevmiyorum, sevemiyorum. Bana hiç içten gelmiyor nedense oyunculuğu...

Peacock veya Paramount+ ülkemize geliyor diye yorumladım. :A HBO Max ve Disney Plus'ta da olabilir tabii. Bunlar da sonsuz kalitedeki platformlar değiller sonuçta. :A

• Olmamış
Kıskançlar iş başında yine, ben böyle şey görmedim. Her gün biraz daha şaşırtmaya devam ediyorlar. :A