Ramo ve Arıza'yı az çok biliyorum, Yılmaz Şahin iyi iş çıkarmıştı ikisinde de. Burada iyi iş çıkarır ama bu dizi tutmazsa doğru düzgün yapılmayan casttan tutmaz. Ebru Özkan haricinde adı geçen iki isim de iyi değil bence.
Haluk Bilginer iyi bir isim değil mi ? 😱Ramo ve Arıza'yı az çok biliyorum, Yılmaz Şahin iyi iş çıkarmıştı ikisinde de. Burada iyi iş çıkarır ama bu dizi tutmazsa doğru düzgün yapılmayan casttan tutmaz. Ebru Özkan haricinde adı geçen iki isim de iyi değil bence.
Bence değil.Haluk Bilginer iyi bir isim değil mi ? 😱
Daha fazla şok yaşamamak için konuyu terk ediyorum .Bence değil.
Tüm forumcak o şokları ne zamandan beri yaşıyoruz bir bilsen.Daha fazla şok yaşamamak için konuyu terk ediyorum .
Daha fazla şok yaşamamak için konuyu terk ediyorum .
Niye canım herkes herkesi sevecek diye bir şey yok ki. Oyunculuğu ona göre iyidir ama belki pek de ısınamamıştır ya da beğenmiyordur genel olarak. Zevkleri ve beğenileri yargılayacaksak ya da tartışacaksak işimiz çok.Tüm forumcak o şokları ne zamandan beri yaşıyoruz bir bilsen.
Yazdığım yorumda kimsenin beğenisini sorgulama veya yargılama yok zaten. Sadece şaşırdım ve bunu ifade ettim .Niye canım herkes herkesi sevecek diye bir şey yok ki. Oyunculuğu ona göre iyidir ama belki pek de ısınamamıştır ya da beğenmiyordur genel olarak. Zevkleri ve beğenileri yargılayacaksak ya da tartışacaksak işimiz çok.
Şok yaşadım ifadesi sadece şaşırma anlamı katmıyor gibi de ondan dedim, zaten senden çok Aserat'a söyledim.Yazdığım yorumda kimsenin beğenisini sorgulama veya yargılama yok zaten. Sadece şaşırdım ve bunu ifade ettim .
@denizz19 e Pollyanna diyene bakın hele.Niye canım herkes herkesi sevecek diye bir şey yok ki. Oyunculuğu ona göre iyidir ama belki pek de ısınamamıştır ya da beğenmiyordur genel olarak. Zevkleri ve beğenileri yargılayacaksak ya da tartışacaksak işimiz çok.
Yiğit işte çok görmüyorum@denizz19 e Pollyanna diyene bakın hele.
Haluk bilginer tutturabilen biri değil @Emre Ozansoy un dediği gibi ve ayrıca her yerde oynamaya başlqdı artıkHaluk Bilginer iyi bir isim değil mi ? 😱
Kara Yazı'da oynamış 6 bölüm sürmüş, reytingi yok. Ama olsun ödülü var.Haluk bilginer tutturabilen biri değil @Emre Ozansoy un dediği gibi ve ayrıca her yerde oynamaya başlqdı artık
Ödül para kazandırmıyorKara Yazı'da oynamış 6 bölüm sürmüş, reytingi yok. Ama ödülü var.
İşte. Abarta abarta bir hal oluyorlar.En son ne zaman tvde dizi tutturdu haluk ? @Emre Ozansoy @Cervantes @Aserat @Yiğitt milattan önce miydi
------
Ödül para kazandırmıyor
Haluk bilginer tutturabilen biri değil @Emre Ozansoy un dediği gibi ve ayrıca her yerde oynamaya başlqdı artık
Haluk bilginerin son oynadığı filmin berbatlığı ve dijital dizisinin kötülüğü de malum... Şahsiyet dışında son yıllarda yok adamİşte. Abarta abarta bir hal oluyorlar.
Hiçbir şeyi tutturamıyor amaHer yerde oynuyor diye kötü oyuncumu oluyor ya siz ne diyorsunuz Haluk Bilginer Türkiyenin en iyi oyuncusu
İşte. Abarta abarta bir hal oluyorlar.
Tutan işi yok diye kötü oyuncu mu oluyor saçmalığa bak.En son ne zaman tvde dizi tutturdu haluk ? @Emre Ozansoy @Cervantes @Aserat @Yiğitt milattan önce miydi
------
Ödül para kazandırmıyor
Haluk bilginerin son oynadığı filmin berbatlığı ve dijital dizisinin kötülüğü de malum... Şahsiyet dışında son yıllarda yok adam
------
Hiçbir şeyi tutturamıyor ama
Kötü demedim.Tutturamıyor dedim yine tutmayacak bir dizi olacakTutan işi yok diye kötü oyuncu mu oluyor saçmalığa bak.