5-11 Aralık 2011 Haftalık Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,343
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Siz FavoriForumum.Net takipçileri için özel olarak hazırlanan haftalık reytingler belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki iki grupta da bir kez daha en çok izlenen dizi olmayı başardı.

İkincilik yarışını totalde Fatmagül'ün Suçu Ne, A/B'de ise Muhteşem Yüzyıl kazandı.

Hayat Devam Ediyor, bu hafta da totalde 3.sıranın sahibi olarak önemli bir başarıya imza attı.

Umutsuz Ev Kadınları, O Ses Türkiye, Arka Sokaklar, Kurtlar Vadisi Pusu, Adını Feriha Koydum, Yer Gök Aşk, İffet en çok izlenen diğer yapımlar oldular.

İlk bölümüyle ekranlara gelen Keşanlı Ali Destanı A/B'de 8.sıranın sahibi olarak oldukça iyi bir giriş yaptı.

Pis Yedili, A/B'de 11.sıraya kadar yükselerek Show TV'yi bir kez daha sevindirdi.

Listede Çocuklar Duymasın, Alemin Kıralı, Yahşi Cazibe, İstanbul'un Altınları, Akasya Durağı, 5'er Beşer gibi komedi dizilerinin epey geride kalması dikkat çekti.

Sizlerin değerli yorumlarınızı da bekliyoruz...

Son düzenleme:
Kurtlar Vadisi Pusu 10 reytingin üstünde Sbt'de ve Fatmagülün Suçu Ne ise 13'ün üstünde değil onu hatırlatmak lazım:)

Yahşi Cazibe nerede kaldı o 10 reytingli günleri toparlanması şart çünkü dizi eski komediliği vermeye başladı

Akasya Durağı bu günleri görmesine rağmen dizinin tekrarı daha üst sıralamalara girerdi

Hayat Devam Ediyor yaşlı dede olmasa biraz zordu tutması

Fatmagülün Suçu Ne dediğim gibi Sbt'de bu kadar yüksek değil

Muhteşem Yüzyıl bu hafta Hayat Devam Ediyorum gerisinde kaldı Totalde

Sihirli Annem iyi gidiyor

Foxun dizilerinden Lale Devri eski reytinglerden uzak olsada iyi oranlar alıyor

Yer Gök Aşk Pazartesi Arka Sokakları zirve yarışı için zorluyor ve Sbt'de 10 reyting üstünde almış

Öyle Bir Geçer Zaman Ki saçmaladı artık bu reytingler buna çok fazla

Kanıt bir çok dizinin üstünde yer aldı

Kuzey Güney Muhteşem Yüzyılın etkisiyle ilk 10'da değil

İffet Deniz Çakır ile tuttu yada Tecavüz ile tuttu desek yalan olmaz her ne kadar o sahneyi çekmeselerde

Bir Öyle Bir Geçer Zaman Ki klasiği...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki düşmanları ne kadar saçmaladı falan deseler de dizi çok güzel ilerliyor...

vadinin reytingleri gayet iyi daha da artacaktır.totalde ilk 5 e girer bi süre sonra.sbt ye göre reytingi çok daha iyi :D hayat devam ediyor bi kaç hafta sonra totalde 1.olur.bu arada pis yediliye helal olsun birçok iddalı yapımı geride bıraktı.

ÖGZBK bu haftada zirvede ama Hayat Devam Ediyor birkac haftaya Total de zirveyi alabilir.

3 Hafta önce FGSN zirveyi alabilir diyordum cünkü dizi AGB nin verilerine göre Total de 18 Reytinge kadar yükselmisti ama iki haftadir düsüse gecti.

Muhtesem Yüzyil Derbi ve TS nin sampiyonlar ligi macindan cok etkilendi ama haftaya yine Total de yükselir ve AB de zirveye oynar.

Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta Total de Reytingini yükselterek 8. sirada yer almis bence bu haftada yükselip ilk 5 i zorlayacaktir.

[TABLE="class: cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Yer Gök Aşk[/TD]
[TD]FOX[/TD]
[TD]8.51[/TD]
[TD]24.60

süper ![/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sihirli annem gibi günlük dizilerin en çok reyting aldığı günün reytingini koyarsanız çok güzel olur :)

Varmisin Yokmusun'da katilmali bence ve Kim Milyoner Olmak Ister'in pazar gününde yayinlanan bölümü..

Yildiz Masali'nin listeye girmemesi sasirtmadi beni açikcasi

Varmisin Yokmusun'da katilmali bence ve Kim Milyoner Olmak Ister'in pazar gününde yayinlanan bölümü..

Yildiz Masali'nin listeye girmemesi sasirtmadi beni açikcasi

Var Mısın Yok Musun programı sonlarına doğru bölüyor o yüzden tek gün olsa bile onu ekleyemeyiz bir kere. Bu hafta Yetenek Sizsiniz Türkiye de eklenmedi. Çünkü programın yarısından fazlasını başlıyor kısmına attılar.

Çok gün yayınlanan program ve dizileri eklersek çok karışık bir liste olur, o yüzden bu hali iyi şimdilik :)

Muhtesem Yuzyil,Fatmagulun Sucu Ne,Hayt Devam Ediyor,O Ses Turkiye,Kesanli Ali Destani,Pis Yedili,Yok Boyle Dansi izliyorum ve cok iyi reyting aliyorlar cok iyi gidiyorlar

OBGZ'nin basarisini kutlamak lazim, buyuk bir basariyi devam ettiriyor. FGSN biraz reyting kaybina ugradi ama devamlilik olurmu bu dususte onu onumuzdeki haftalarda gorecez, cunku reytingleri gecen hafta yuksekti. HDE daha cok yeni olmasina ragmen cok buyuk bir basariya ulasti ve Turkiyenin en guclu dizileriyle kafa kafaya yarisiyor basladigi gunden beri. Yalniz bir arkadas HDE'un butun basarisini bir dedye baglamis, bu kadar reyting bir dedeyle olmaz diyorum, komik bir yorumdu :) Muhtesem Yuzyil'da cok ozel bir dizi gercekten, bulundugu yeri sonuna kadar hakediyor. Diger projelerin yerlerinde surekli oynamalar olur diye dusunuyorum, cunku bu 4 diziye gore ikinci planda kaliyorlar, tabi butun bir haftayi dusundugumuz zaman...

Umutsuz Ev Kadınları adından hiç söz ettiremiyor ama iki grupta da 5., dikkatinizi çekmek isterim.

Kurtlar vadisi içeriğini siyasete karıştırmasaydı daha yukarılarda olabilirdi bence ne dersiniz?

Bence yarismalar eklenmesi.. Yetenek ekleniyorsa varmisin yokmusun'da eklensin felan deniliyor.. Sadece diziler dahil olsun

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking