'Leyla ile Mecnun'un Yeni Sezon Çekimleri Ne Zaman Başlıyor? | Exxen

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,628
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
arilx4z.jpg

Leyla ile Mecnun'un yeni sezon çekimleri ne zaman başlıyor?

Yönetmen koltuğunda Onur Ünlü'nün oturduğu, senaryosunu Burak Aksak'ın kaleme aldığı dizinin başrollerinde Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Deniz Işın ve Osman Sonant'ın yer aldığı dizi yeni bölümleriyle Exxen'de izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Dizinin başrol oyuncusu Ali Atay, eşi Hazal Kaya'nın doğum günü kutlaması sonrası magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı ve yeni sezon çekimlerinin pazartesi günü başlayacağını açıkladı.

Leyla ile Mecnun, ilk sezon 5 bölümüyle şimdi Exxen'de!

Acun Exxen projelerinin de suyunu çıkaracak anlaşılan, adamın gözü doymuyor resmen. :A

Yazları çekeceklerini düşünüyordum da, kışın da set yapacaklarmış, iyi oldu. Leyla ile Mecnun kasveti sever, kış ortamında daha iyi bir ortamı olur. Bölüm sayısı çoğalsın ve bölüm süresi uzasın da, uzata uzata çeksinler sezonu, hiç önemli değil. Biriktirsinler bölümleri, yazın bile yayınlansın, hiç önemli değil. Yeter ki ortaya uzun soluklu, uzun uzun karakterleri seyeredebileceğimiz kaliteli bir sezon çıksın.

Bu Acun 1.sezon 2.sezon olayını da mahvedecek sezon yazın başlar yazın biter madem hemen devam edecektiniz diye sezon diye ayırdınız ki 20 bölüm şeklinde giderdi..

Ne bu acele ya? Ben yazdan yaza çekerler diye düşünüyordum.

Keşke bu kadar acele etmeselermiş. Hem Ali Atay hem Son Yaz'a hem Leyla ile Mecnun'a nasıl yetişecek adama yazık. Gerçi SY 2-3 haftaya biterse işi kolaylaşır. :A

Ekibin kendi kararı mı, yoksa bu kararda Acun Ilıcalı etkisi var mı, merak ediyorum aslında. Platformun en çok üye çeken yapımı olduğu için ikisi birden etkili olmuştur diye düşünüyorum.

Çok güzel bir haber be... Leyla ile Mecnun ve kış çekimi... 2. sezonun yayınlanması tabi biraz daha iyi bir prodüksiyon ile Mayıs Nisan'ı bulur ve çok daha tatlı olur... Yaz tadının yerinin kışın kasveti ve dramın hası alacak... Hadi bakalım önce bu sezonu çılgınca bitirelim ve bu çılgın maceranın devam sezonlarını merakla beklemeye devam edelim... Burak Aksak denen manyağın da kafasındaki destansı finale eninde sonunda kavuşacağız tabi...

Bölümler kısa olduğu için çekimleri çok etkilemez ama ben yazın devam eder diye düşünüyordum. Acun bir şey tutturmasın, illa devamını getiriyor bir an önce. :A

Bunu birçok platform yapıyor aslında. BluTV'de Yeşilçam tuttu, sezon bitmeden çekimler başladı. Netflix'te de durumlar aynı. Hakan: Muhafız dizisine dikkat, iki yılda dört sezon yayınlandı. Çekimler de başlar ayrıca, mesele bunun ne kadar süreceği, ne zaman yayınlanacağı ve ne kadar kaliteli olacağı. Muhtemelen 2022'nin bahar aylarında yayınlanabilir ya da yaz aylarında, belki yeni sezona sarkar ama o kadar beklenileceğini sanmıyorum.

Ahmet Mümtaz Taylan her yaz 10 bölüm çekmeyi planladıklarını söylemişti . Yoğun ilgi nedeniyle böyle bir karar aldılar muhtemelen platform ve ekip.

Acun baktı gerçekten iş yapan bir sizi yakaladı artık.. Etinden, sütünden, Allah ne verdiyse 😁😁

Şu Hükümsüz adlı dizisinede böyle el atsa keşke...

Başrolü olduğu TV dizisi devam ederken başka projeye başlamak da ne bileyim biraz tuhaf geldi :A

Acun baktı gerçekten iş yapan bir sizi yakaladı artık.. Etinden, sütünden, Allah ne verdiyse 😁😁

Şu Hükümsüz adlı dizisinede böyle el atsa keşke...
Hükümsüz de 2. sezon onayı aldı abi. Hande Doğandemir yakın zamanda verdiği bir röportajda söylemişti yakında çekimlere başlayacaklarını . Ekim - Kasım gibi sete çıkarlar muhtemelen.

• Harika
Reactions: The_Erinch