'Misafir'den İlk Kareler! Dizinin Kadrosu Belli Oldu! | FOX

Yav hyr bir sevmediğin diziye :A
------

Farklı Desenler Feridemin senaristi yessss kaliteli işler çıkaracağı kesin @slhttnmtl :A
Tam benlik hareket. :bhr:

Dur dur hemen tek örnek verme, Avlu'nun da tretmanını yazmış. Her ne kadar rakip dizimiz olsa ve nefret etsem de kalitesizdi diyemem. :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Bakayım demiştim hangi dizilerin senaryosunu yazmış diye ama unuttum. Şimdi baktım, görünce şaşırdım. 😱 Üstelik dün konuşmuştuk daha. :A
Hadi vur deli rüzgar yine vur sana dur dememmm bıraktığın her iz tenimde farklı bir deseğnnn :A
He ya dün konuştuk senariste uğur getirdi konuşmamız :A İki insanın da kalbi temiz olunca senaristin önü açıldı maşallah bize :D Onun gibi senaryo yazsa bari :F

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Hadi vur deli rüzgar yine vur sana dur dememmm bıraktığın her iz tenimde farklı bir deseğnnn :A
He ya dün konuştuk senariste uğur getirdi konuşmamız :A İki insanın da kalbi temiz olunca senaristin önü açıldı maşallah bize :D Onun gibi senaryo yazsa bari :F
Harika bir şekilde uyarlanacağını düşünüyorum diziyi. :bhr:

• Harika
Ciddiyim tövbe der misin?? :ok:

• İlginç
Aynen Samanyolu'nda yayınlanan bir dizi de ne kalitelidir şimdi. :A
Olm 2010 Türkiyesi şartıyla çekilmiş bir dizi şimdiki dizilerin de onlardan bir farkı yok her şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar :A Ben zaten onu izlediğim zaman küçüktüm güzel bir anı olarak aklımda kaldı diyelim :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Mehmet Ozan Dolunay çok iyi görünüyor. :bhr:

İlk bölümü bekliyoruz bakalım, başroller dışında kadroyu çok sevemedim de senaryodan umutluyum. :X

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy