Neden fabrika ayarlarına dönmek istiyorsun?Kanal numaraları 2000'e çıktı da fabrika ayarlarına döndürsem kanal listeleri + frekanslar gider mi?
E kanallar karıştı oldu 2000 bilmem kanal Dönersem olan uydu listeleri kanal frekansları gider mi acabaNeden fabrika ayarlarına dönmek istiyorsun?
Gider ama tekrar geri gelir Reset atmış olursunE kanallar karıştı oldu 2000 bilmem kanal Dönersem olan uydu listeleri kanal frekansları gider mi acaba
Ya gelmezse bulamazsa kanal o risk var 😜Gider ama tekrar geri gelir Reset atmış olursun
Gelir,ben denedim biliyorum.Tecrübeyle sabitYa gelmezse bulamazsa kanal o risk var 😜
İnş olur yarın denicem sn tecrübeli beyGelir,ben denedim biliyorum.Tecrübeyle sabit
Kanalları karıştırmayı nasıl başardın?İnş olur yarın denicem sn tecrübeli bey
Tek tek arama zahmetli olur amaGitse bile kanal arama ile geri gelir yine
Yok Tvden tvye değişir ama otomatik arama ile gelir kanallarTek tek arama zahmetli olur ama
Zamanında sende yapmışsın. Anlıyorsun bu işlerdenYok Tvden tvye değişir ama otomatik arama ile gelir kanallar
Hotbird Astra Türksat karışınca olanlar olduKanalları karıştırmayı nasıl başardın?
Ya uydu tpleri gider diye korktum sadeceGitse bile kanal arama ile geri gelir yine
Üçünü nasıl karıştırdın?Hotbird Astra Türksat karışınca olanlar oldu
------
Ya uydu tpleri gider diye korktum sadece
Hotbird kanal açmıyordu ondan denedim olur mu diyeÜçünü nasıl karıştırdın?
Hangi kanalı izlemekti niyetin?Hotbird kanal açmıyordu ondan denedim olur mu diye
Yok bir şey olmaz merak etmeHotbird Astra Türksat karışınca olanlar oldu
------
Ya uydu tpleri gider diye korktum sadece
Hem de kaç kere bilmiyorumZamanında sende yapmışsın. Anlıyorsun bu işlerden
Feed yayın yakalayabildin mi?Yok bir şey olmaz merak etme
Hem de kaç kere bilmiyorum
Onun ne olduğunu bilmiyorumFeed yayın yakalayabildin mi?
Onun ne olduğunu bilmiyorum