- Reaksiyon puanı
- 18,891
- Puanı
- 1,060
Son düzenleme:
Replikli figüran denmiyor muFigüran değildi yalnız baya replikli bir yardımcı oyuncuydu. Meleki karakterini canlandırıyordu hatta.
Figüran dediğin Çağatay'ın zamanında Arka Sokaklar'daki sahnesidir mesela.
Jenerikte adı yazan figüran mı olur?Replikli figüran denmiyor mu
@Aserat ın bütün sevdikleri kulunduBir zamanlar kapıkulumuzdu tıpkı @Aserat ın burcu biricik i gibi Ekli dosyayı görüntüle 109437
Bu arada Beren saat nerdeBir zamanlar kapıkulumuzdu tıpkı @Aserat ın burcu biricik i gibi Ekli dosyayı görüntüle 109437
Kapımızda kul olur onun gibi kaknem ler ancak@Aserat ın bütün sevdikleri kulundu
Bir zamanlar kapıkulumuzdu tıpkı @Aserat ın burcu biricik i gibi Ekli dosyayı görüntüle 109437
Zamanında hizmetkarını oynarken şimdi Meryem balonunu solladı yok böyle kalite.Kapımızda kul olur onun gibi kaknem ler ancak
Hürrem Sultan, Safiye sultan, kösem sultan, Firdevs yöreoğlu, Esma boran gibi zirvedeki isimlerin yarattığı rüzgar tek başına uçurur camdaki kızı yalının balkonundan boğazın serin sularına, çok komikmiş yorumunZamanında hizmetkarını oynarken şimdi Meryem balonunu solladı yok böyle kalite.
Hürrem'in üstünden neredeyse on yıl geçti ve üzerine hiçbir şey koyamadığı gibi uyduruk davet haberleri dışında hiçbir şeyle gündeme gelemedi o yüzden uzatma bence.Hürrem Sultan, Safiye sultan, kösem sultan, Firdevs yöreoğlu, Esma boran gibi zirvedeki isimlerin yarattığı rüzgar tek başına uçurur camdaki kızı yalının balkonundan boğazın serin sularına, çok komikmiş yorumun
İşte hala o karakterin etkisi var hülya cevheri camdaki Kuzla çarp Hürrem sultanın fısıltısı etmezHürrem'in üstünden neredeyse on yıl geçti ve üzerine hiçbir şey koyamadığı gibi uyduruk davet haberleri dışında hiçbir şeyle gündeme gelemedi o yüzden uzatma bence.
Harbi Meryem bence kariyerine yazık ettiHürrem'in üstünden neredeyse on yıl geçti ve üzerine hiçbir şey koyamadığı gibi uyduruk davet haberleri dışında hiçbir şeyle gündeme gelemedi o yüzden uzatma bence.
Şu ara sürekli trye geliyo ama bi haber yok hala @xemrexxxHarbi Meryem bence kariyerine yazık etti
İnş. Hayallerini yaşarsın berkle
Ben de senle yaşamak istiyorumİnş. Hayallerini yaşarsın berkle
Sana ne oldu bugün ayol benim için iyi dilekler diliyorsun hep, başına taş mı düştü? 😱İnş. Hayallerini yaşarsın berkle
Berk i yetersiz gördüm senin isteklerini karşılamaz benceSana ne oldu bugün ayol benim için iyi dilekler diliyorsun hep, başına taş mı düştü? 😱