'Yasak Elma' Ekibinde Ayrılık! | FOX

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,746
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
gecelerde-ogulcan-eren-akay-safak-pekdemir-rezaleti.jpg

'Yasak Elma' ekibinde ayrılık!

Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu'nun oturduğu, başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Berk Oktay ve Murat Aygen'in paylaştığı dizinin ekibinde ayrılık yaşandı.

Zehra karakterine hayat veren ve bu sezon kadrodan ayrılan Şafak Pekdemir ile görüntülenen dizinin ikinci yönetmeni Oğulcan Eren Akay, geçtiğimiz akşam magazin muhabirlerine küfür etmiş ve kafa atmıştı. Yaşanan bu olaydan sonra yapım şirketi Akay ile yollarını ayırdı.

Şimdilik Ece Erdek Koçoğlu’nun yönettiği tek ekiple devam edecek olan dizinin yeni sezon afişi ise gelecek hafta izleyici ile buluşacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş

• İlginç
Reactions: cookies
Yapımcıyı kutluyorum böyle bir karar için, görüntüleri izleyince hem şaşırmış hem üzülmüştüm.

Birsen Altuntaşa göre evli ve çocuğu varmış büyük ihitmalle Şafak yüzünden karısından ayrılmak istemiş yani burada bunları bilerek ilişkiye evet diyen kız mı daha kötü, bir kız için ailesini paramparça eden erkek mi daha kötü anlamaya çalışıyorum

Görüntüleri izlemiştim özellikle orda muhabirin tavrını kınadım aynı şekilde kafa atılmasını da kınadım ama abi çekme diyor çekme gazetecilik deyipte insanların özel hayatını her zaman çekemezsin arkadaşım onlarda insan bir de adamla kavga etmişsin gidip kadın oyuncuya erkek arkadaşın bana küfür etti kafa attı diye tepki gösteriyorsun birde üstüne üstüne orda yalan söylüyorsun sevgiliniz döverken siz arabaya biniyorsunuz diyorsun oysa ki Şafak hanım şoför koltuğunda bindikten sonra adam küfür edip kafa atıyor ne biçim muhabirler var kadının suçu o ister mi öyle olmasını adam belli alkolü fazla kaçırmış görüyorsunuz bile bile soru sormaya çalışıyorsunuz ya yapmayın abi böyle gazetecilik olmaz ya

Birsen Altuntaşa göre evli ve çocuğu varmış büyük ihitmalle Şafak yüzünden karısından ayrılmak istemiş yani burada bunları bilerek ilişkiye evet diyen kız mı daha kötü, bir kız için ailesini paramparça eden erkek mi daha kötü anlamaya çalışıyorum

Şafak yüzünden ayrıldığını nerden biliyorsunuz ya şöyle yanındaymış gibi yorumlar yapılıyor ya çok sinir oluyorum

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛
Görüntüleri izlemiştim özellikle orda muhabirin tavrını kınadım aynı şekilde kafa atılmasını da kınadım ama abi çekme diyor çekme gazetecilik deyipte insanların özel hayatını her zaman çekemezsin arkadaşım onlarda insan bir de adamla kavga etmişsin gidip kadın oyuncuya erkek arkadaşın bana küfür etti kafa attı diye tepki gösteriyorsun birde üstüne üstüne orda yalan söylüyorsun sevgiliniz döverken siz arabaya biniyorsunuz diyorsun oysa ki Şafak hanım şoför koltuğunda bindikten sonra adam küfür edip kafa atıyor ne biçim muhabirler var kadının suçu o ister mi öyle olmasını adam belli alkolü fazla kaçırmış görüyorsunuz bile bile soru sormaya çalışıyorsunuz ya yapmayın abi böyle gazetecilik olmaz ya

Şafak yüzünden ayrıldığını nerden biliyorsunuz ya şöyle yanındaymış gibi yorumlar yapılıyor ya çok sinir oluyorum
Haklısın fakat muhabirde neticede bir emir kulu.Üstlerinden böyle bir talimat aldıysa görevini yerine getirmek zorunda

• Beğendim
Reactions: Angelica
Bu dizinin havasında suyunda bir tuhaflık var tacizcisi mi dersin, ifşa kurbanı mı dersin, uyuşturucu bağımlısı mı dersin, şiddet yanlısı mı dersin. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
İnsanların burnunun dibine kadar girersen böyle olur. Gazeteciler bazen aşırı abartıyor. Kadın zaten sarhoş belli, sen hala çekmeye çalışıyorsun. Kamerayı yakınlaştırıp insanların özel hayatına tecavüz edersen öyle kafayı yersin.

İkisi de kötü değil.İsteyen istediğiyle olur adam sevmiyorsa evliliğini bitirebilir.kadın evli bir adama aşık olabilir
------

Neticede ikisi de birbirini zorlamadan ilişki yaşıyor insanlardan size ne @BARON男爵 @Yiğitt @Aserat @12.Adam herkes herkesle olabilir kendi rızası olduğu sürece