Burak Deniz 'Şahmaran'da! | Netflix

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,149
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1622583192134-png.103240

Burak Deniz 'Şahmeran'da!

Yapımcılığını Tims&B Productions'ın üstlendiği, senaryosunu Pınar Bulut'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Umur Turugay'ın oturduğu, başrolünde Serenay Sarıkaya'nın yer alacağı dizinin erkek başrol oyuncusu Burak Deniz oldu.

Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Ebru Özkan, Mehmet Bilge Aslan ve Nilay Erdönmez'in kadrosunda yer aldığı dizinin çekimleri Adana başta olmak üzere Tarsus ve Datça’da yapılacak.

Şahmeran, yakında Netflix'te!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Harika harika harika. :Z

Kadro muhteşem oldu gerçekten, şimdiden heyecanlandırdı proje. Gelsin bir an önce. :bhr:

Serenay falan hikaye asıl odağım Ebru Özkan. :bhr: Burak Deniz'i de YKA'dan sonra daha iyi görünen bir dijital dizide (bu diziden zerre umudum yok) izlemek isterdim ama Netflix'te görünecek olması da güzel. :Z

• Harika
Reactions: cookies
Güzel bir eşleşme olmuş. Burak Deniz'in dijital ağırlıklı gitmesine sevindim.

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Bu dizinin konusunu beğenmemiştim bak Ebru Özkan için de üzüldüm. Bir de Burak, Medyapım'a geri dönsün artık iyice Tims'in kadrolusu oldu. :A

Aaa @Çiğdem in hayali gerçek oluyor serenay ecünnü olmuş yılan şeklinde burak ın peşinde gezecek, sonunda hogathanın gözünden izlicez güzel bir kadını :A :A @serhatt @Angelica @The_Erinch @Yakamoz-Asi @MasacRE @Maskeli Fedai @slhttnmtl @Zeyno @xBUGRAx @Dosi @DarkLegenD @Emre Ozansoy @cookies

Medcezirden sonra yine bir aradalar, ecünnü bırakmıyor adamın peşini. :A

Ne şans var şu kadınlarda...
Sinem kobal da onur tuna ile partner olmuş evde kemanı işte onuru öpecek ağla :A

• İlginç
Reactions: serhatt
Burak Deniz'in boyu ne kadar bilmiyorum ama eğer göründüğü gibi kısaysa Serenay Sarıkaya'ya topuklu ayakkabılar haram olur. :A

Ebru Özkan harika bir tercih olmuş, dijitale de girmesine çok sevindim. En yakın zamanda TV'ye de bekliyoruz. :Z

Mert Ramazan da varmış inş. Burak'la aralarında bir şeyler olur. :bhr: @xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx